Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

European Patent Attorney till Groth & Co

Groth & Co är ett av Sveriges ledande företag inom immaterialrätt. Vi erbjuder affärsmässig rådgivning och är experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Vi företräder många starka varumärken och företag både nationellt och internationellt. Tillsammans med våra kunder arbetar vi strategiskt för att skapa konkurrensfördelar genom immaterialrätt. Läs gärna mera på www.groth.se

 

Vi expanderar och behöver förstärka vårt kompetenta patentteam med dig som är en European Patent Attorney. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i affärsutvecklingen, arbeta kreativt tillsammans med olika kompetenser som jurister, ekonomer, namnskapare och språkvetare i en internationell miljö.

 

Vad vi erbjuder

Vi vågar lova dig ett intressant och utvecklande arbete där du har möjlighet att komma i kontakt med och utvecklas inom alla delar inom immaterialrätten. Vi kan utlova trevliga och drivna kollegor och spännande uppdrag. Och sist men inte minst en stark laganda och en härlig gemenskap!

 

Groth & Co är en arbetsplats, med ca 40 anställda, som uppmuntrar medarbetarna att delta i utvecklingen av verksamheten som ständigt förändras i takt med kundernas krav och behov, en process som pågått sedan byrån bildades 1869. Hos oss råder en familjär stämning med en "öppen dörr policy".

 

Som medarbetare på Groth & Co kommer du tidigt märka att vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och där varje individ är med och påverkar Groth & Co:s framgångar.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som är European Patent Attorney, som har ett eget nätverk och trivs att arbeta med kunder proaktivt samtidigt som du utvecklar kundrelationer och är teamorienterad.

 

Som person är du driven och professionell. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och vill arbeta med frihet under ansvar. Om du tycker att det är kul att hålla seminarier och föreläsa så finns det goda möjligheter hos oss.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Groth & Co med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766- 33 14 40.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Annonser

; ;