Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Azets söker driven och engagerad Lönekonsult

Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en härlig miljö med drivna och engagerade medarbetare och få möjlighet till utveckling och avancemang? Då är detta rollen för dig!

Vi söker nu efter en lönekonsult till våra kontor på Kungsholmen i Stockholm, Infracity i Upplands Väsby samt till Uppsala. I rollen som lönekonsult arbetar du med kund – och resultatansvar. Förutom att ge en kvalitativ leverans arbetar du aktivt med att utveckla leveransen och processen mot våra kunder. Denna roll innebär även interna och externa kontakter på både nationell och internationell nivå.

Vem är du?
Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom lön och minst ett års erfarenhet av lönehantering, med fördel från byrå. Du sätter dig snabbt in i nya lönesystem och har du arbetat med Agda ses det som ett stort plus. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som konsult hos oss arbetar du i ett högt tempo varför du behöver vara självgående, ansvarstagande och ha förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är en lagspelare som arbetar prestigelöst och hjälper till där det behövs samtidigt som du är kundorienterad med ett stort affärsfokus.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Som lönekonsult hos oss får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom vår egen utbildningsakademi.

Om företaget
Azets (tidigare Visma Services) är en ledande nordisk leverantör av outsourcingtjänster inom lön, HR och ekonomi. Vi är 2500 anställda i Norden och har över 20.000 kunder. I Sverige finns vi i Stockholm, Ullsala, Göteborg och Malmö och har 350 anställda med en omsättning på 350 miljoner kronor.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Azets söker driven och engagerad Lönekonsult

; ;