Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Jurek Bemanning

Assistent till EQT Legal

Vi söker nu en organiserad och utåtriktad Assistent till Legalgruppen på EQT i Stockholm. Du kommer att bli en viktig del av och resurs till teamet med möjlighet att bidra till vår fortsatta framgångsresa. EQT är en global Private Equity firma med kontor över hela världen. Denna tjänst är placerad i centrala Stockholm.

 


Om tjänsten

I rollen som Legal Assistent blir du involverad i olika projekt utöver den traditionella assistentrollen. Det ställer också lite högre krav på ett starkt engagemang och driv och en inställning att vara med och bidra genom nyfikenhet, kunskap och erfarenhet. I denna roll blir du huvudsakligen ansvarig för att stötta Directors inom Legal med administrativ support, samt Directors inom Regulatory & Compliance. Du förväntas också ta ägarskap över vissa digitala system som nyligen införts för kostnadskontroll samt avtalshantering. I tjänsten ingår bl a att;

 

 • Ansvara för utveckling och effektivisering samt kravställning (i nära samarbete med leverantören) av de olika system och avtalsdatabaser Legal arbetar med. Ta ägarskap över optimeringen och säkerställa att bästa potential av systemen nyttjas. Bli superuser och den som driver utvecklingen och optimeringen framåt
 • Ge kvalificerad administrativ support såsom avancerad kalenderhantering och koordinering, reseplanering, frånvarorapportering, hjälpa till med planering och förberedelser inför möten och andra aktiviteter, sköta underskrifter och notariseringar samt övriga administrativa ad hoc uppgifter
 • Sköta enklare ekonomiadministration såsom utlägg och kvittoredovisning, reseräkningar etc.
 • Planera och koordinera events av olika karaktär internt och externt
 • Bygga nätverk internt och externt, vara teamets förlängda arm och "first point of contact" för projektrelaterade frågor
 • Hantera övriga för en Legal Assistant förekommande uppgifter

För rätt person finns möjlighet att på sikt utvecklas i denna roll och ta på sig mer ansvar och arbeta djupare i projekten.

 


Vem vi söker

Vi söker dig som uppskattar att vara en del av ett team och har god vana att ta ägarskap över dina egna uppgifter. Du har förmodligen arbetat i en projektbaserad miljö och är van att tänka processbaserat. Vi tror att du har en akademisk examen inom Ekonomi eller Administration och/eller relevant arbetslivserfarenhet från internationellt bolag inom Professional Services. Du har visat dig ha specifika kunskaper inom projektkoordinering och trivs bra i en starkt serviceinriktad funktion som innehåller administration och projekt-relaterat arbete där det krävs en förmåga att hantera parallella uppgifter i en tempofylld vardag. Vi arbetar i Google suite-miljö och rollen kräver mycket goda datakunskaper och vana att arbeta i olika system. Medelgoda kunskaper i Officeprogrammen förväntas - är du en fena på Powerpoint är det ett plus. Vår internationella verksamhet ställer höga krav på en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Som person är du nyfiken och inte rädd för att fråga när något är oklart. Du har en starkt organisatorisk ådra och trivs när du har struktur och ordning omkring dig. Detta balanseras upp av en dynamisk och mycket föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och beredd att vara kreativ och tänka utanför boxen. För att passa in i Legalgruppen är du utåtriktad och trivs i teammiljö där det händer mycket aktiviteter, ibland även utanför ordinarie arbetstid.

 

Kulturen på EQT är inkluderande och präglas av öppenhet och transparens. Vi har kul tillsammans och vi bidrar alla till vårt positiva resultat med hårt arbete och en can do attityd.

 

För mer information om EQT se www.eqtgroup.com.

 


Ansökan

Lockas du av att ingå i en växande verksamhet där du som Assistent blir involverad och utmanad i varierade och utmanande uppgifter relaterat till verksamheten kan denna mycket spännande tjänst bli din. Ansök genom att skicka in din CV och Personliga brev snarast möjligt via länken nedan. Då tillsättningen bör ske senast under Q1 2020 kommer vi göra löpande urval och intervjuer så tveka därför inte att höra av dig redan idag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

 

EQT har i denna rekrytering valt att anlita Jurek Rekrytering & Bemanning. Ansökan sker genom nedanstående länk och tyvärr kan vi inte ta emot ansökningar per mejl. Vid ev frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

sökord: Legal Assistant, Projektassistent, Systemadministratör, Juristassistent, Assistent, Koordinator

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Assistent till EQT Legal

Annonser

; ;