Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Unionen

Utbildningsproducent till Unionen

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.


Förtroendevalda sektionen utvecklar, samordnar och förvaltar stöd till de förtroendevalda. Vi utvecklar metoder, material och utbildningar, såväl fysiska som digitala. Vi är 17 medarbetare och söker nu en utvecklare med inriktning digital utbildningsproduktion för vikariat.


Om du gillar utveckling och förändring, om du vill bidra i vår strävan att vara en professionell organisation i alla delar och om du drivs av de frågor som Unionen jobbar för, kommer du att trivas hos oss.Arbetsbeskrivning

Som utvecklare med inriktning mot digital utbildningsproduktion gör du skillnad bland annat genom att:

  • Utveckla effektiva engagerande produktioner för digitalt lärande
  • Utveckla kurser för blandat lärande
  • Projektleda utbildningsproduktioner
  • Hålla dig uppdaterad om trender inom lärande och dela med dig av dina kunskaper

Unionen erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt, och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation.Kvalifikationer

Vi söker dig som är nytänkande, pedagogisk och metodisk och som vill arbeta brett och dra nytta av hela din kompetens inom digital produktion och blandat lärande. Du har vana av film, ljud, text- och bildbearbetning och förstår hur du bäst uttrycker det i pedagogiska produktioner med vuxna som målgrupp.


Din svenska är flytande, både i tal och skrift, och du är duktig på att skriva texter som skapar intresse och ger effekt. Du har mycket god kompetens inom relevanta författarverktyg som Articulate 360 samt kunskaper i MS Office, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop. LMS-lösningar är inte heller obekant.


Du har erfarenhet av att projektleda och driva produktionsprocessens olika faser och förstår vikten av att samarbeta med kursledare och sakkunniga inom olika ämnesområden. Du är van att ta eget initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt har kompetens att vid behov kravställa, upphandla och avropa externa resurser. Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp ditt arbete.


Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning i t ex medieproduktion, kommunikation, pedagogik eller motsvarande men det viktigaste är din faktiska kompetens och erfarenhet från området.


Vi ser gärna att du som söker har erfarenheter av arbete i intresseorganisationer.


Unionen värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Välkommen att söka!Anställningens omfattning

Vikariat på heltid till och med 2020-01-31 med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Tjänsten tillträds snarast eller enligt överenskommelse.


Månadslön och goda villkor enligt kollektivavtal.Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-26Kontakt

Annelie Carlberg, sektionschef, 08-50495717, annelie.carlberg@unionen.se

Eylem Ekici, facklig kontakt, 08-50495168, eylem.ekici@unionen.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen »

Liknande jobb Utbildningsproducent till Unionen

Annonser

; ;