Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
FMV

Projektledare marina ledningssystem

Är du nyfiken och har erfarenhet av att arbeta som projektledare inom systemteknik? Är du kreativ och har förmåga att arbeta strukturerat? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare på vår enhet kommer du att leda projekt och delprojekt inom marina ledningssystem på fartyg. Det kan handla om att köpa nya och hålla liv i gamla system inom navigation, kommunikation, sensorer, stridsledningssystem etc. Du kommer att få använda din kreativitet för att lösa problem som ingen visste fanns. Vi vill också att du fortsätter att utveckla dig och din kompetens, vilket är en del av arbetet. Det kommer att bli resor, både inrikes och utrikes.

 

Tjänsten är placerad i Stockholm, Gärdet.

 

Vi söker dig som

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller så har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vidare har du en projektledarutbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

 

Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt.  Vidare tror vi att din erfarenhet inom det tekniska arbetsområdet kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen. Kanske har du erfarenhet från Försvarsmakten eller kunskap om ledningssystem, kommunikationssystem, navigationssystem eller sensorsystem. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Som person är du lugn, självgående och känner en trygghet i att jobba tillsammans med andra människor där du tar del av deras erfarenheter och bjuder på dina egna. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och kan se möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du tar initiativ samt skapar engagemang och delaktighet. Du jobbar strukturerat, håller tidsramar och delar den svenska statliga värdegrunden. 

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om oss

Vår huvudfokus är ledningssystem för de projekt och uppdrag som ligger inom avdelningen Ytstridssystem, men vi stöttar hela Verksamhetsområde Marin med vår kompetens och erfarenhet. Vårt mål är att säkerhetsställa en effektiv organisation som har förmågan till att se helhetsperspektiv och som möter det ökade kraven på leverans i tid. Det är viktigt att alla på enheten trivs samt har en balanserad arbetssituation.

 

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

 

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

 

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska.. Våra fackliga företrädare är SACO Sebastian Granath, OFR/S Ola Fransson, OFR/O Dick Gregersjö och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

 

Vid frågor ber vi dig kontakta Magnus Berg på telefon 08-782 4000.

 

Sista ansökningsdag är 2024-08-19.

 

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

 

Ansök nu

 

Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV »

Liknande jobb Projektledare marina ledningssystem

Annonser

; ;