Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
WSP

Senior arbetsrättsjurist till WSP

WSP är ett av världens ledande konsultbolag och rådgivare inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med 66 300 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.

 

Till vårt kontor i Stockholm, Globen, söker vi en senior arbetsrättsjurist som ska stötta WSPs verksamhet i Sverige och övriga Norden. Du kommer att utgöra en del av vårt juristteam och stötta ledningsgrupper och chefer med ett brett utbud av löpande och långsiktigt arbetsrättslig rådgivning. Arbetssättet genomsyras av stor öppenhet, hög kompetens och affärsfokus.

 

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsrättsjurist på WSP kommer du tillsammans med juristavdelningen att stötta främst den svenska, men även den nordiska, affärsverksamheten, i ett brett spektrum av arbetsrättsliga frågor.

 

Här har du möjlighet att vara med och vidareutveckla det arbetsrättsliga arbetet och bidra till uppbyggnaden av bolagets interna infrastruktur gällande arbetsrätt. Du kommer att rapportera till bolagets chefsjurist i Norden. Resor i tjänsten förekommer.

 

För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en föränderlig, dynamisk och internationell arbetsmiljö. Det är viktigt att du gillar ett högt tempo, är energisk, prestigelös, lösningsorienterad, självständig och alltid har affärsmässigheten i fokus. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha en god social och kommunikativ förmåga.

 

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med mycket goda resultat och har 6 - 10 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och bolag/förbund där du har arbetat självständigt med arbetsrätt och gärna fackliga förhandlingar. Har du dessutom erfarenhet av arbetsrätt på nordisk nivå är detta meriterande.

 

Vi är en internationell organisation och därför är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 mail: zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Liknande jobb Senior arbetsrättsjurist till WSP

Annonser

; ;