Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Von Feilitzen

Wikström & Partners söker senior biträdande jurist

Vi söker ännu en duktig jurist med erfarenhet av GDPR och IT-rätt. Vi tror att du har tre till fem års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå, bolag eller annan organisation, och att du vill fortsätta utvecklas som advokat i en modern och snabbväxande byråmiljö. 

 

Vi söker dig som tidigare har arbetat fokuserat med dataskyddsfrågor och annan digitaliseringsjuridik under minst två års tid. Du kommer även att få arbeta med IT-avtal och outsourcing samt i viss utsträckning med kommersiella tvister i domstol. Du är en driven, effektiv och noggrann jurist som av din omgivning uppfattas som professionell, utåtriktad och kunnig. 

 

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Vår advokatbyrå präglas av ett modernt arbetssätt, expansion och innovation. Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik.

Läs gärna mer om Wikström & Partners Advokatbyrås verksamhet på www.wikstrompartners.se

 

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och arbetsbetyg till rosita@vonfeilitzen.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

Ansök nu

 

 

Liknande jobb Wikström & Partners söker senior biträdande jurist

; ;