Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Thule Group

Quality Engineer

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder bolaget produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersport som transporteras med bil), Active with Kids (t.ex cykelkärror, barnvagnar, barncykelstolar), RV Products (t.ex markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar), Sport&Travel Bags (t.ex. vandringsryggsäckar, resväskor) och Bags for Electronic Devices (t.ex. dator- och kameraväskor)

Thule Group har cirka 2 200 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2017 uppgick till 5,9 miljarder kronor.
 

www.thulegroup.com

Quality Engineer

Thule Group är världsledande på produkter för en aktiv livsstil. Vi gör det enkelt att transportera sin utrustning säkert, praktiskt och med stil. Varumärket är förknippat med hög kvalitet och omtanke i varje detalj: Som vår nya Quality Engineer får du en strategiskt viktig roll i vårt interna kvalitetsarbete. 

Thule Group befinner sig i en expansiv fas och vi upplever en stark efterfrågan på våra produkter. Ett stort antal produkter skall sättas i produktion samt utökning av vårt produktsortiment. Thule Group bedriver ett ambitiöst kvalitetsarbete och som en del av framtidssatsningen lägger vi även stora resurser på vår kvalitetsavdelning. 

Tjänsten som Quality Engineer är nyinrättad och är helt inriktad på vårt interna kvalitetsarbete. I din tjänst ansvarar du för att samordna kvalitetsarbetet i hela kedjan – från produktutveckling till produktion och uppföljning. Du hanterar interna avvikelser och kundreklamationer för Thules egna produkter. Du genomför ditt arbetar nära produktionen med problemlösning och förbättring av rutiner och processer. Din tjänst är strategiskt viktig med stora möjligheter att påverka vårt förbättringsarbete. Du jobbar tillsammans med nio andra kollegor på vår kvalitetsavdelning och rapporterar direkt till kvalitetschefen. 

Som person är du initiativrik och drivande med förmågan att verkställa och slutföra olika projekt. Du är van att jobba självständigt men har också lätt för att hitta din plats i laget, i vår strävan mot gemensamma mål. Eftersom du kommer att jobba tvärs över hela organisationen – och möta många medarbetare i olika roller som alla är betydelsefulla för produktens kvalitet – bör du vara en god kommunikatör med förmågan att engagera och trivas i produktionsmiljö.

Vi söker dig som har jobbat som kvalitetstekniker och har omfattande praktisk erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper om kvalitetsverktyg som PPAP, Control Plan, och FMEA. Eftersom vi är en internationell koncern, så vill vi att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö präglad av framtidstro och laganda där du har chansen att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Om du har en aktiv livsstil kommer du att trivas alldeles utmärkt hos oss!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lood rekrytering. För ansökan och eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Lood på http://loodrekrytering.se/ 0766-260545. Observera att vi rekryterar löpande - vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

As soon as possible

Löneform

Set salary

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Hillerstorp

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2018/89

Publicerat

2018-03-11

Sista ansökningsdag

2018-04-02

 Ansök nu

Liknande jobb Quality Engineer

; ;