Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Tenant & Partner

Affärsdriven fastighetsjurist till Tenant & Partner - en av Europas bästa arbetsplatser

Tenant & Partner är en organisation med hög puls bestående av begåvade, engagerade och sociala medarbetare som tycker om att skapa värde för kunderna och ha roligt tillsammans. Företaget har varje år sedan 2008 placerat sig på listan över Sveriges bästa arbetsplatser, och de senaste åren även på listan över Europas bästa. Dessutom blev Tenant & Partners VD nyligen utnämnd till årets mest hälsofrämjande chef. Företaget har kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete. 

 

Tenant & Partner driver arbetsplatsutveckling genom att bidra med expertis inom alla de områden som berörs vid en förändring av arbetsplatsen. Vi levererar såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster genom att bistå med allt från juridisk och ekonomisk rådgivning till projektledning och förändringsprocesser avseende arbetssätt. Det innebär att övriga kollegor i verksamheten arbetar med ett brett spann av aktiviteter som analys, lokalsökning, framtagande av lokalstrategier/-program samt att representera hyresgästen under ombyggnation och vid hyresgästanpassningar. Juristerna bidrar med sin spetskompetens i alla dessa delar.

 

Tenant & Partner söker nu ytterligare en målmedveten juristtalang med tydliga ambitioner och stark drivkraft till vårt kontor i Stockholm. 

 

Rollbeskrivning


Som fastighetsjurist kommer du att arbeta i en bred roll med hyresjuridisk rådgivning som främsta fokusområde, innefattande bl.a. upprättande och granskning av avtal samt hantering av tvister inom fastighetsrätt. Du kommer även att hantera de hyreskontrakt som Tenant & Partner förvaltar för kunders räkning vilket innebär att du kommer att driva hyresförhandlingar, uppsägnings- och hyresnämndsförfaranden. Juristteamet ansvarar även för koncernens egna juridiska frågeställningar samt utbildar både kunder och kollegor i hyresjuridik.

 

Tenant & Partner arbetar i en chefslös, nätverksorganisation med multidisciplinära team vilket innebär att du kommer att arbeta nära kollegor som har andra kompetensområden och utbildningsbakgrund. 


Erfarenhet och kvalifikationer

 

Som jurist på Tenant & Partner får du stort eget ansvar och handlingsutrymme. Vi söker därför dig med juristexamen och minst sex års erfarenhet av hyresrätt, troligtvis från advokatbyrå, annan liknande konsultverksamhet eller från fastighetsägarsidan. Du måste ha en genuin känsla för kvalitet och kunna arbeta självständigt, vilket kräver en god förmåga att planera, driva och slutföra uppdrag. 

 

För att passa in i rollen och företaget ska du vara prestigelös, kommunikativ, driven och ha förståelse för juridikens roll i kundens affär. Vidare bör du vara en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor med olika bakgrund och discipliner för att uppnå samma mål. Du måste tycka att det är roligt och drivas av att göra affärer. För att lyckas med det ska du även vara social, framåt och nätverkande. 

 

Vad erbjuder vi dig?


På Tenant & Partner trivs ambitiösa personer med ett stort engagemang för sitt arbete och företaget. Tenant & Partners mål är att kontinuerligt utveckla företaget tillsammans med medarbetarna. Genom delaktighet och motivation involveras medarbetarna i verksamheten, affärsutvecklingen och det gemensamma arbetet för att nå målen och för att skapa en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Ambitionen är att rekrytera de bästa talangerna samtidigt som man från första arbetsdagen strävar efter att alla ska ha en brant utvecklingskurva. Utöver det rent yrkesmässiga kommer du att trivas bra om du är en person som tycker om att ta hand om din kropp och själ. Här erbjuds du exempelvis löp- och styrketräning med coach, crawlkurser, mindfulness och yoga.

 

Ansökan och frågor

 

I denna rekrytering har Tenant & Partner valt att arbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om Tenant & Partners samt tjänsten är du välkommen att kontakta Zarina Virsholm på +46 733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

 

Tenant & Partner

Med närmare 30 års erfarenhet i branschen och 100% lojalitet till hyresgästen, driver Tenant & Partner arbetsplatsutveckling genom att bidra med expertis inom alla de områden som berörs vid en förändring av arbetsplatsen. Vi levererar såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster genom att bistå med allt från juridisk- och ekonomisk rådgivning till projektledning och förändringsprocesser avseende arbetssätt. Oavsett projekt och uppdragets omfattning anpassas tjänsten utefter kundens behov och önskemål.

 

Tenant & Partner är ett privatägt bolag med samma huvudägare och ledning sedan start. Idag uppgår antalet medarbetare till 65 personer fördelade i Stockholm och Göteborg med hela landet som verksamhetsområde. 

 

Kontaktperson

Zarina Virsholm
Tel: +46 733 99 07 27
E-post: 
zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Liknande jobb Affärsdriven fastighetsjurist till Tenant & Partner - en av Europas bästa arbetsplatser

Annonser

; ;