Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Rejlers

Jurist till Legal Stockholm

Legal är ett kvalificerat team av juristkonsulter som företräder större internationella och nationella företag såväl som statliga organisationer och mindre bolag. Legals verksamhet utvecklas och efterfrågan på vår kompetens och våra konsulttjänster är stor. För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en jurist.

 

Vi erbjuder

Som jurist på Legal får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en bred konsultroll med primär inriktning på avtalsrätt, fastighetsrätt samt entreprenadrätt. I rollen ingår bland annat att genomföra utredningar, upprätta och granska dokument, överklaga beslut, samt att biträda kollegor och företagets kunder i såväl förhandlingar som i hyres- och arrendenämnd. Kontakt med fastighetsägare, myndigheter och organisationer är ett vanligt förekommande inslag i arbetet.

Rejlers erbjuder anställning med stor frihet och personligt ansvarstagande samt ett generöst friskvårdsbidrag.
Tjänsten är stationerad på huvudkontoret i Lindhagen, Stockholm. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Vi söker

Vi söker dig som har juristexamen och har minst tre års arbetslivserfarenhet från området. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt eller fastighetsrätt. Att du är kommunikativ och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav. Du känner dig helt trygg i rollen som juridisk rådgivare, är van att ha många kontaktytor både internt och externt och har en stark servicekänsla.

För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av laganda, prestigelöshet, nyfikenhet och kvalitet är viktigt för oss. Du är duktig på att skapa relationer och att samarbeta såväl med kunder som med kollegor. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan bestående av CV, personligt brev och betyg snarast möjligen.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

 

Kontaktperson

Jan Djupfeldt

Gruppchef ICT
jan.djupfeldt@rejlers.se
+46 730 56 86 38

 

Kontaktperson

Catrin Pastwa

catrin.pastwa@rejlers.se
072-235 71 51

 

 

Ansök nu 

 

 

Liknande jobb Jurist till Legal Stockholm

; ;