Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Östersunds kommun

Socialsekreterare Team barn och familj

Tillsvidareanställning på heltid, tillträde snarast (rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag).

 

Socialförvaltningen är en av åtta förvaltningar i Östersunds kommun. Förvaltningen är Socialnämndens professionella stöd och svarar för stöd till familjer och enskilda. Förvaltningen har drygt 400 medarbetar och är organiserad i fyra verksamhetsområden: Öppenvård, Försörjning, Integration och Barn ungdom vuxen.

 

Team barn och familj arbetar med att utreda, ge stöd och insatser till barn, ungdomar och deras föräldrar. Vi arbetar enligt Barns Behov I Centrum (BBIC) som är ett enhetligt dokumentationssystem för den sociala barnavården.

 

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare i Team barn och familj kommer du att arbeta med att utreda barns behov utifrån orosanmälningar och ansökningar. Med utredningen som grund gör du bedömningar och fattar beslut om insatser enligt SoL och LVU som du tillsätter och följer upp enligt gällande lagstiftning. Arbetet bygger på nära samverkan med andra myndigheter  och samarbetspartners.


Vi erbjuder ett nära ledarskap, extern handledning, friskvårdstimme och friskvårdpeng.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har Socionomexamen och har dokumenterad erfarenhet av myndighetsutövning inom området  Barn och Unga. Det är meriterande att ha dokumenterad erfarenhet av barnavårdsutredningar. I socialt arbete behöver du ofta hantera svåra situationer som kräver mod och stabilitet. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och mognad.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Therese Fernström enhetschef 063-14 43 94
Trine Lundemo enhetschef 063-144094
Helena Käller enhetschef 063-143843

Carina Lundqvist Akademikerförbundet SSR, nås via kommunens Kundcenter 063-14 30 00.

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-07-03

 Ansök nu

Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun »

Liknande jobb Socialsekreterare Team barn och familj

Veckans jobb

Annonser

; ;