Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Östersunds kommun

HR-konsult

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Är du redo för nästa utmaning och vill vara med oss i vårt fortsatta HR-arbete? Vi söker en engagerad och driven HR-konsult till kommunens HR-avdelning, är du den vi söker?

 

Vi på Område HR ingår i Kommunledningsförvaltningen och är ett blandat gäng av personligheter som både jobbar på kreativa idéer och samtidigt tar tillvara tidigare erfarenheter och mångårig kompetens.

 

Vi består av en grupp som arbetar med förvaltningsstöd till chefer, en rehabgrupp som dedikerat arbetar med rehabfrågor samt kollegor som arbetar strategiskt med kommunövergripande frågor. Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta både operativt och strategiskt med chefsstöd i våra förvaltningar.

 

Vad får du hos oss?
Du får en chans att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du får vara med och stötta chefer i vår organisation i både övergripande och dagliga arbetsgivarfrågor. Du får möjlighet att jobba med en mängd spännande områden som till exempel arbetsrätt, lönepolitik, arbetsmiljö, kompetensförsörjning och likabehandling. Du får lära känna en intressant organisation och du får träffa mängder med härliga människor. Kort sagt, du får en chans att ha kul på jobbet!

 

Vem är du?
Du är en person som har högskoleexamen med inriktning mot HR, och gärna några års erfarenhet av HR-arbete. Du är resultatinriktad, självständig, har en nyfikenhet i HR-frågor och modet att driva igenom förändringar. Du har lätt för att skapa kontakter och samarbeten och du är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mary Eriksson HR-chef 063-14 06 80

Marcus Norlund HR-konsult 063-14 30 03

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-03

 

 Ansök nu

 

Liknande jobb HR-konsult

Veckans jobb

Annonser

; ;