Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Östersunds kommun

Distriktssköterskor

Östersunds kommun, Vård- & omsorgsförvaltningen, Sektor hemtjänst söker

till Enheten för Legitimerad personal

 

Distriktssköterskor

 

Vi tycker att vi har världens bästa jobb!

Nu behöver vi bli fler, så vill du bli vår nya kollega i hemsjukvården har du chansen!

 

Arbetstid dagtid måndag-fredag kl 8-17 samt ungefär var 8:e helg.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i sex geografiska team: Brunflo, Torvalla, Lit, Frösön, Oden och Staden. Den legitimerade personalen ingår i hemteam tillsammans med enhetschef och undersköterskor i hemtjänsten.

Just nu söker vi:

 

-Två distriktssköterskor på heltid.

En med placering i enhet Oden och en i enhet Staden i Östersund

 

Arbetsuppgifter

Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma med rätt till kommunal hemsjukvård. Vi tar också emot tjänsteköpsförfrågningar från Hälsocentralerna samt utför för palliativa insatser i samarbete med Storsjögläntan.
Som distriktssköterska planerar, leder och utför du arbetet med hemsjukvård. Du har också en viktig roll i att utbilda och handleda anhöriga och personal. 
I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Vi använder IBIC (Individens Behov i Centrum) som arbetssätt och ICF är grund för vårt gemensamma språk inom hela förvaltningen.

 

Kvalifikationer

För att söka tjänst hos oss ska du vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Även sjuksköterska som påbörjat distriktssköterskeutbildning kan komma i fråga om du är rätt person. 
Körkort B erfordras.

Du måste ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Trygghet i din yrkesroll och förmåga att arbeta självständigt är ett krav. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbeten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund enhetschef 063-14 34 17
Jerker Norman enhetschef 063-14 48 06
Ewa Lohman facklig representant Vårdförbundet 063-14 43 28

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats och vad vi kan erbjuda. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag

2018-08-23Vi kan komma att påbörja intervjuer och rekrytering löpande.

 

 

 Ansök nu

 

 

Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun »

Veckans jobb

Annonser

; ;