Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
OnePartnerGroup

Operativ arbetsledare till Engbergs Transportsystem AB

Engbergs Transportsystem – logistikpartner med helhetsgrepp om materialflödet

Vi är ett framstegsvänligt företag som tar helhetsansvar för skogsindustrikunders logistikbehov på industriområdet. Med beprövad teknik utvecklar vi nya system för att alltid ligga i framkant och skapa mervärde för kunden. 

 

Vi levererar rätt kvalitet i rätt tid och anpassar oss snabbt efter förändrade förhållanden. Med en kompetent personalstyrka som känner engagemang för sina uppgifter, växer vi tillsammans med våra kunder.

 

Vi söker dig som vill vara delaktig i arbetet att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet inom Engbergs Transportsystem AB.

 

 

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att säkerställa hög servicegrad till våra kunder och ansvara för att medarbetarna har rätt utbildning och kunskap för att utföra arbetet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt   Du arbetar operativt tillsammans med våra medarbetare.

  

I arbetet som arbetsledare ingår att;

 • Planera och tillsätta maskiner och personal till aktuella projekt.
 • Coacha, inspirera och utveckla våra medarbetare
 • Planera, leda och följa upp det operativa arbetet
 • Administrera utbildningsportalen och ansvara för att förarna har rätt utbildning
 • Ansvar för att arbetsmiljö- och skyddsföreskrifter, samt att lagar och avtal följs

Som arbetsledare arbetar du dagtid men har ansvar för skiftgående personal, initialt har du arbetsledaransvar för 15 medarbetare. Du rapporterar direkt till VD.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är tekniskt intresserad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet samt Körkort klass B är ett krav.


Du har en positiv inställning, ett genuint intresse för människor och god problemlösnings- och samarbetsförmåga. Du är affärsmässig, resultatorienterad och trivs att arbeta med ständiga förbättringar.

 

 

Mer information och ansökan

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen För ytterligare information om tjänsten Kontakta Rekryteringsansvarige  Jens Olsson 060-789 05 01 alt Marcus Larsson Locklund 060-789 05 05  Ansök senast 2019-07-21 på vår hemsida www.onepartnergroup.se. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

  

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.olsson@onepartnergroup.se

 

Marcus Larsson Locklund

VD

060-789 05 05

marcus.locklund@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup »

Liknande jobb Operativ arbetsledare till Engbergs Transportsystem AB

Annonser

; ;