Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Projektörer VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.  

Här är dina nya utmaningar

Vi söker dig som är engagerad och som har en vilja att vara med att fortsätta utveckla vår enhet. Som projektör hos oss arbetar du med VVS-konstruktion tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten. Du har med dina kunskaper inom VVS även förmågan att se helheten för de andra installationsdisciplinerna, från ett projekts tidiga skede till produktionsstart samt i avslutningsskedet. Du är van att upprätta handlingar inom alla skeden såsom programhandling/systemhandling/förfrågningsunderlag.

Arbetet bedrivs genom samverkan mellan de olika teknikkompetenserna inom Teknik och Hållbarhet och i nära samarbete med olika kunder inom NCC-koncernen. Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort byggbolag.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som arbetat några år som VVS-konsult. Du har med fördel erfarenhet av arbete med eller ”mot” en entreprenör. Vi ser att du har en VVS-ingenjörsutbildning, gärna högskoleingenjör. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Du gillar både att jobba självständigt och i grupp. Självklart brinner du för byggbranschens utveckling inom VDC (Virtual Design and Construction). Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vara en god kommunikatör. Du behärskar Office paketet samt Autocad/Magicad. Vana att använda Revit, Navis Works och Solibri är meriterande.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Solna. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontakta gärna ansvarig rekryterare, Karin Österman de Wall, 079-078 72 10 eller specialistchef Ulf Lilliengren, 070 334 95 34, 
ulf.lilliengren@ncc.se om du har ytterligare frågor. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval kommer att göras löpande. Ansök därför så snart du kan, dock senast den 2019-08-31.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av de hållbarhetsfrågor som NCC är involverade i.

Vi har ett bra utbyte mellan våra kontor där du kommer att få ta del av erfarenheter från projekt i andra delar av landet. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Välkommen till oss!

NCC är ett värderingsstyrt företag där vi bl.a. lägger stor vikt vid vår arbetsmiljö vilket inkluderar mångfald och jämställdhet. 

”Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag”
Ansök nu

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Projektörer VVS - Solna

Annonser

; ;