Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Projekteringsledare Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projekteringsledare som gillar att lotsa sina kollegor genom projekteringsskedet

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo genom att arbeta effektivare och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål. Ett av våra verktyg är att arbeta med NCC Projektstudio, en arbetsmetod som utgår ifrån att utnyttja den gemensamma tiden för planering och projektering genom att en gång i veckan samla både interna kollegor så som externa intressenter samtidigt. Resultatet blir en effektivare dialog och ökad förståelse för varandras arbete.


Rollen hos oss

I rollen som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede. Du är länken mellan projektutveckling och produktion. Detta är en roll för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner arbetar på ett effektivt sätt.

Du kommer att leda en projektgrupp bestående av specialister ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Dessutom tillkommer externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för oss är givetvis att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt samt att ställda krav, lagstiftning och projektmål uppfylls.

Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Det är inte alltid så lätt att få alla discipliner att samarbeta men det skrämmer inte dig utan du har förståelse för allas olikheter och ser att god kommunikation samt tydlighet är dina verktyg.

NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har ett stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.


Vem är du?

Idag arbetar du som projekteringsledare eller kanske har du gjort detta tidigare och vill tillbaka i rollen. Du har ett brett och djupt yrkeskunnande från byggbranschen och sannolikt en bakgrund från tex installation, konstruktion, VDC eller produktion. Du har stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik och kostnader.

Som person är du trygg i att leda andra i projekt och är en van mötesledare. Viktigt är att du kan agera efter våra grundläggande värderingar som är: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

Vi ser gärna att du har högskoleingenjörsutbildning och ca 4 års erfarenhet av rollen samt ca 6 års erfarenhet av branschen.


Avdelning Building Bostad

Inom avdelning Bostad i Stockholm arbetar vi med nyproduktion och renoveringar av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännanande projekt inom nyproduktion så som Solhaga, Link Järva krog, Linaberg samt ett antal större renoveringsprojekt ex. Kv. Linjalen på Södermalm. Vi är ca 240 medarbetare fördelat på tjänstemän och yrkesarbetare och omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

Anna-Karin Croner, gruppchef för projekteringsledarna, blir din och dina fyra kollegors närmaste chef.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i eller kring Stockholm.

Hör gärna av dig om du behöver mer information! Ring Anna-Karin Croner, på telefonnummer 076-521 57 55. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 2019-12-13.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Projekteringsledare Building

Annonser

; ;