Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

Projektchefer

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Region Infra Stockholm är en del av affärsområdet Infrasructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark- och anläggning i regionen. Inom det närmaste decenniet står Stockholm inför stora investeringar i infrastrukturprojekt såsom förbifarten, utbyggnad av spårtrafiken samt omfattande kontor- och bostadsprojekt. Vi söker nu förstärkning med flera erfarna projektchefer som vill vara med i vår fortsatta utveckling och driva spännande projekt i Stockholmsregionen.

Din roll
Som projektchef har du ansvararet för att leda, planera och genomföra ett eller flera markprojekt. I nära samarbete med platschefer och specialister säkerställer du att projekten genomförs enligt kundernas förväntningar, med högsta möjliga produktivitet, inom uppsatta tids-, kvalitets- och kostnadsramar och i överensstämmelse med NCCs riktlinjer och kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöstandards.

Du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande av projektet. Du ansvarar för merförsäljning i ramavtalen och skapar och upprätthåller väl  fungerande samarbeten i projekten, med kunder, samarbetspartners och interna funktioner.

Som ledare har du personalansvar för platschefer, arbetsledare, mätningstekniker och yrkesarbetare. Du organiserar projektteamen på ett klokt sätt, rekryterar och bygger upp kompetens och erfarenhet och leder dina team med tydlighet. Tillsammans bygger ni en vinnande kultur präglade av mångfald, ärlighet, respekt, tillit och pionjäranda.

Dina erfarenheterna och egenskaper 

Vi söker en erfaren projektchef från mark- och anläggning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som ledare med ambition och förmåga att ta steget in i en projektchefsroll. Det är viktigt att du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar med allt från planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Vi ser gärna att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning.

Som ledare är du tydlig, inspirerande som genom delaktighet leder och utvecklar ditt team. Du är kommunikativt säker och bygger förtroendefulla relationer och samarbeten. 

Du kommer att ingå i produktionsledningsgruppen och rapporterar till Produktionschef. Placeringsort är Solna men med arbetsplats på de olika projekten. Anställningsformen är tillsvidare på heltid. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en stor variation på projekt och arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. 

Intresserad?

Välkommen med din ansökan! Kontakta gärna Urban Sundström, Produktionschef på 08-585 518 84, om du har frågor och vill veta mer.

Registrera din ansökan och ladda ner din CV och personliga brev nedan. Vi kommer att granska ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 7 september 2018.

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Veckans jobb

Annonser

; ;