Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Platschef Väg/Järnväg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker vi Platschefer till enheten Väg/Järnväg!

Vi ser ett flertal stora väg- och järnvägsprojekt i vår region Infra North och för att lyckas med alla spännande utmaningar inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då projekten är varierande erbjuds du möjlighet till både utveckling och nya utmaningar. Välkommen att bli en av oss!


Här är dina nya utmaningar

Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla en bra relation till medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer, vara en god ledare, ha förmågan att samordna resurser, ha ett lösningsorienterat förhållningssätt samt kontinuerligt arbeta för en god arbetsmiljö och en hög säkerhet på arbetsplatsen. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga i projektet för att driva projektet framåt mot gemensamt uppsatta mål. I din roll har du även stöd av bland annat ansvarig projektchef, entreprenadingenjör, inköpare, anbudsingenjör och HR Partner.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt, stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.


Dina erfarenheter

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg och anläggning. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom mark, väg och/eller järnväg. Du har mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du bör även ha god datorvana då viss administration och dokumentation ingår i tjänsten.

B-körkort är ett krav för tjänsten.


Dina egenskaper

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga, ett medskapande förhållningssätt samt ett stort kundfokus. Du trivs med att ta ansvar och har förmåga att fatta beslut.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.


Ytterligare information

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placering utifrån projektens och dina förutsättningar.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra 
medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Produktionschef Anders Gard via mobil 070-088 88 44 eller mail anders.gard@ncc.se.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-08-11.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Ansök nu

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Platschef Väg/Järnväg

Annonser

; ;