Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Platschef Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Till regionen Civil West söker vi nu efter en Platschef till våra mark, sanerings- och anläggningsprojekt i Göteborg. Du kommer att vara en del i en avdelning med en rad intressant projekt i regionen och tillhöra en familjär grupp på cirka 20 tjänstemän med en stor variation på projekt. Vill du också vara en del av oss?


Här är dina nya utmaningar
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.  Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC.


Din Profil
För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet i en ledande roll inom produktion. Vi ser att du har gedigen kunskap inom byggbranschen med erfarenhet av små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markprojekt alternativt en bakgrund från tung industri.

Som person är du affärsmässig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor.  Du är lyhörd och tar hänsyn till andra medarbetares åsikter och perspektiv samt delegerar arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarnas kunskap och förmåga. Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar, samt verkar aktivt för en god arbetsmiljö.


Kom och väx hos oss!
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Ansökan
Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 21 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Produktionschef Anders Eliasson tel. 0703-287351 eller HR-Specialist Jonas Andersson tel. 0790-787939.

Vi ser fram emot din ansökan!Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Platschef Mark

Annonser

; ;