Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

Platschef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef Betong 
NCC Civil South ser positivt på framtiden inom Infrastructurprojekt. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en platschef för betongarbeten till produktionsgrupp Infra.

Rollen hos oss
Som platschef betong inom vår produktionsgrupp Infra har du ansvar för projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid.
Du arbetar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Till stöd har du entreprenadingenjör och projektchef samt övriga specialister inom NCC.
Du har ansvar för arbetsmiljö, bidrar aktivt till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.
Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten.
Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.
Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.
Vi ser positivt på om du har en högskoleexamen.

Dina egenskaper
Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och har ett stort kundfokus samt har ett medskapande förhållningssätt. Du trivs med att ta ansvar samt har förmåga att fatta beslut.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med grundplacering i Malmö men produktionsgruppen Infra arbetar med olika spännande projekt främst i geografin Skåne-Halland-Småland-Blekinge. Körkort krävs.

Kom och utvecklas!
Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna produktionschef Christer Stenson, 
christer.stenson@ncc.se 

Registrera din ansökan och CV nedan senast den 17 oktober.

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Platschef Betong

; ;