Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Mätningschef

Vill du bli en av oss?

Då vi har många spännande projekt framför oss söker vi nu en Mätningschef till vår avdelning Civil Stockholm för att tillsammans med oss sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

 

 

Din roll

Som Mätningschef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekt från anbudsförfrågan till byggslut i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projektet tillsammans med våra mätningstekniker. Du leder och fördelar arbetet mellan mätningsteknikerna samt har en nära dialog med gruppchefen för vår mätningsorganisation. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt mängdberäkning i projektet. Du är ett bollplank för nyanställda och delar med dig av din kunskap i geodesi för att utveckla dina kollegor.

 

 

Din Profil

För denna rekrytering söker vi dig som har flera års erfarenhet som mätningschef i arbete av utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du behöver även ha kunskap inom 3D-underlag, maskinstyrning, mängdberäkning AMA /MER samt CAD-program som bland annat AutoCAD, Geo, Topcad och Civil 3D.

 

Det är meritande om du har någon av Trafikverkets behörigheter, erfarenhet och kunskap genom VDC/BIM, tunnlar, laserskanning, bland annat. 

 

Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätningschef är noggrann och känner stort engagemang för mätningsarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt, samt är länken mellan mätningsteknikerna och platsledningen.

 

 

Övrig information

Heltid, på dagtid med placering i Storstockholm. B-körkort är ett krav, resor inom regionen förekommer. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

 

Vill du veta mer om tjänsten? 

Kontakta gärna Sergio Delgado, Mätsamordnare på telefon: 070-020 72 75 eller på e-post: sergio.delgado.sanchez@ncc.se

 

Din ansökan

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-08-15.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Annonser

; ;