Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Maskinchef - västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du gedigen teknisk kompetens kring tyngre anläggningsmaskiner och trivs i en ledande roll? Till Västlänksprojektet Korsvägen söker vi nu efter en erfaren Maskinchef som skall stötta vår produktion med att hålla vår entreprenadmaskinpark i topptrim! 


Din roll
I din roll som Maskinchef kommer du att leda och fördela arbetet i verkstaden med hjälp av fyra mekaniker vars främsta uppdrag är att utföra maskinunderhåll, service och reparationer på projektets entreprenadmaskiner. Maskinparken består i huvudsak av bergborriggar, grävmaskiner och hydraulhammare. I uppdraget ingår även svetsningsarbeten, framförallt på skopor till grävmaskinerna. Arbetet sker både i den egna verkstaden men även runtom projektet Västlänken.


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av maskinunderhåll, gärna från ledande befattningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av underhåll av entreprenadmaskiner. Du har goda administrativa kunskaper och god datorvana. Har du haft ekonomiskt ansvar i tidigare befattningar är det meriterande.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan
Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 15 november 2019. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR - Specialist Jonas Andersson 0790-787939 eller jonas.a.andersson@ncc.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Annonser

; ;