Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Mark- och anläggningsarbetare till Skaraborg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Mark- och anläggningsarbetare till Skaraborg

 

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda


NCCs verksamhet inom Mark och anläggning expanderar. Vi på NCC ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och vill då kunna tillgodose våra kunders önskemål.

Rollen hos oss
Som Mark- och anläggningsarbetare hos oss så ingår du i vår Anläggningsgrupp. I anläggningsverksamheten utförs markjobb inom VA, parker och infrastruktur, inriktat på trä, betong och markjobb. Det som du kommer att jobba med är allt inom stora och små mark- och anläggningsjobb. Du ska vara delaktig i dina och kollegornas vardagliga arbetsmiljötänk.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet inom VA, allmänt markarbeten och infraprojekt.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Arbetsområdet är främst Falköping, men även övriga Skaraborgs län.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Tobias Häggholm 070-2748892

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/ledigajobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-11-18.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare till Skaraborg

; ;