Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

HR-specialist Projektstöd

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Som HR-specialist projektstöd utgår du från något av våra länskontor - Uppsala, Gävle eller Borlänge.

Rollen hos oss
I rollen som HR-specialist projektstöd arbetar du med att se till att våra projekt och arbetsplatser inom avdelning Infra Services Uppsala, Gävleborg och Dalarna bemannas på bästa sätt. Resursplaneringen innebär täta kontakter med våra projektchefer, platschefer och medarbetare. Du kommer att arbeta med rekrytering, omställning och facklig samverkan. Du stöttar även linjechefer i rehabiliterings- och friskvårdsfrågor samt övriga utvecklingsfrågor inom HR-området. Vid behov kommer du att stödja utbildningsinsatser inom avdelningen. Du kommer att vara anställd i avdelningen och rapporterar till närmaste produktionschef. Du ingår även i ett HR-nätverk med andra HR-specialister och projektstöd samt att du har kollegor som supporterar verksamheten i lön- och avtalsfrågor.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har en utbildning inom HR-området och/eller annan relevant erfarenhet inom personalområdet. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha någon form av erfarenhet eller kunskap om byggbranschen. Har du erfarenhet av arbete med Byggavtalet och/eller Väg- och banavtalet är det meriterande. 

Dina egenskaper
Vi söker en person med hög integritet som har ett strukturerat arbetssätt och som trivs med att ha mycket kontakter med olika människor. Du är duktig på att skapa goda relationer och på att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Rollen kräver att du är van vid att arbeta självständigt och att du har en god administrativ förmåga, såväl som en god planeringsförmåga.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid. Körkort är ett krav då dagliga resor förekommer inom avdelningens län - Uppsala, Gävleborg och Dalarna.

Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Partner Maria Håkansson tel. 070-341 58 26. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-01-07.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb HR-specialist Projektstöd

; ;