Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

HR-partner Building Östergötland

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi söker en HR-partner som ska stötta vår husverksamhet i Östergötland, en avdelning som idag har ca 200 medarbetare. Som HR-partner inom division Building SE ingår du i ett HR-team med ett tiotal HR-kollegor runtom i landet. Utöver dina HR-kollegor inom divisionen samverkar du lokalt med specialister inom bla arbetsmiljö och projektstöd.

Rollen hos oss 
Som HR-partner ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys samt gällande lagstiftning utifrån avdelningens strategi och i nära samverkan med ledningsgruppen. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, skolkontakter, on-boarding, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar, utöver detta så ansvarar du för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper.

Dina erfarenheter 
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt några års erfarenhet av brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har en god erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande.

Dina egenskaper 
Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping eller Linköping. Arbetet kan innebära resor varför körkort är ett krav.

Kom och väx 
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För ytterligare information 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta avdelningschef Building Östergötland Anders Johansson; 076-521 64 58 eller HR-chef Building Katrin Sandström; 070-2043920. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-10-27.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb HR-partner Building Östergötland

Veckans jobb

Annonser

; ;