Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Head of Design Management & VDC

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Vår chef för Design Management & VDC kommer att förstärka ett av våra största projekt och vi söker därför hans efterträdare.

  

Din roll
Som chef för specialistfunktionen Design Management & VDC har du ett övergripande ansvar för arbetet med digitalisering, projekteringsstyrning och VDC (inklusive mätning/utsättning) inom affärsområdet. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet med utveckling, implementering, stöd för processer och metoder. I arbetet med nya digitala arbetssätt är du delaktig, kravställer och koordinerar.

Du och ditt team har en nyckelroll och är en viktig sammanhållande länk mellan projektens unika behov, NCC:s processer och ”Way of Working”. Tillsammans med dina medarbetare är en stor del av arbetet att stötta projekten i arbetssätt och metoder för projektering och VDC. Du har även ett ansvar för samarbete och koordinering med övriga enheter inom PPD samt andra enheter inom NCC. Omvärldsbevakning och metodutveckling ingår också i uppdraget.

Du är chef för en grupp om 5 specialiserade medarbetare och en av de viktigaste delarna i ditt uppdrag är att leda, motivera och utveckla teamet.
 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är civilingenjör alt. högskoleingenjör, med flera års erfarenhet av byggbranschen och med god erfarenhet av projektering och VDC. Du är intresserad av ett digitaliserat arbetssätt och nyfiken på nya lösningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att vara chef för en grupp medarbetare och känner dig trygg i att leda andra i projekt och möten. Du är strukturerad, noggrann och en av dina viktigaste egenskaper är din förmåga att skapa och utveckla relationer samt gott samarbete.
Det är en nordisk roll vilket innebär resor inom Norden men främst Sverige. Du behöver ha god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, både i tal och skrift, då vi verkar i en internationell projektmiljö.

Det är dessutom viktigt att du vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda samt vår höga miljömedvetenhet, där vi ser dig som en naturlig förebild.
  

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Stockholm alternativt Göteborg eller Malmö.
Resor i tjänsten förekommer
Tillträdesdag: så fort som möjligt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Martin Ohldin på 
070-549 1748.

Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-30.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök nu

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Head of Design Management & VDC

Annonser

; ;