Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

Erfaren Projekteringsledare Kommersiella projekt

Inom affärsområdet NCC Building finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av bland annat skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.  Som en av de största avdelningarna i företaget med en omsättning på ca 2,4 miljarder SEK har vi resurser att klara av de mest krävande projekten, men vi behöver också din hjälp.

De senaste åren har vi genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom At Six och Hobo hotell vid Brunkebergstorg, tillbyggnad av Södersjukhuset, Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan 1 och 2 i Hagastaden. Över 90 procent av våra projekt drivs i samverkan med kund. Vi arbetar just nu med flera spännande stadsutvecklingsprojekt både åt vår interna fastighetsutvecklare Property Development och externa såsom Vasakronan. Vi arbetar även i ramavtal med exempelvis Nacka kommun där vi bygger förskolor och skolor.

Dina nya utmaningar

Som erfaren projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i komplexa byggprojekt, från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Du har en nyckelroll och är en viktig sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. Beroende på projekt kan rollen innebära att övergripande styra projekteringen i en grupp av projekteringsledare eller att själv ansvara för projekteringsfrågorna. Du bidrar med din erfarenhet till gruppen och kan även fungera som mentor till yngre kollegor i samma roll.

Till din hjälp har du en grupp med skickliga specialister som ser till att tekniska, ekonomiska, estetiska, kvalitativa, funktionella, arbetsmiljö-, miljö- och tidsmässiga krav kan uppfyllas. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt, bland annat genom användandet av VDC, Virtual Design and Construction. 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projekteringsledning och är bekväm med att ansvara för projekteringen i både större och mindre projekt, tidigt och sent i byggprocessen.  

Du har erfarenhet från byggproduktion eller har varit projektledare inom konsultföretag i byggbranschen. Kunskap inom VDC och installationskunskap är meriterande. Som person är du trygg i att leda andra i projekt och är en van mötesledare. Du är strukturerad och noggrann och en av dina viktigaste egenskaper är din förmåga att skapa och utveckla relationer, både med samarbetspartners och dina kollegor.

Tjänsten innebär inte personalansvar.

Som projekteringsledare är det dessutom viktigt att du vill arbeta utifrån våra grundläggande värderingar: ärlighet, respekt, tillit och framåtanda - samt vår höga miljömedvetenhet, där vi ser dig som en naturlig förebild.

Kom och väx!

Drivs du av en strävan att få vara spindeln i nätet, påverka och driva processer framåt är detta en roll för dig. Urval sker löpande så lämna din ansökan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Björn Beskow på bjorn.beskow@ncc.se.

Under veckorna 27-31 har vi svårt att besvara dina frågor då vi har sommarsemester men vi återkommer givetvis till dig så snart som möjligt därefter. Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 180809.

Jag ser fram emot din ansökan!

/ Björn Beskow - Gruppchef Projektering och VDCAnsök här

Kontaktpersoner:

Björn Beskow
Gruppchef Projektering och VDC

bjorn.beskow@ncc.se 

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Erfaren Projekteringsledare Kommersiella projekt

; ;