Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Controller Building Väst

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.


Rollen som Controller
Som controller har du en aktiv roll i avdelningen i ekonomiska frågor där du även är en del av avdelningsledningen. Du kommer inom ramen för affärscontrolling aktivt stödja, analysera och följa upp verksamheten samt ansvara för ekonomihanteringen på enheten. Vidare ansvarar du för prognosprocessen samt stödjer verksamhetsansvariga i uppföljningsarbete samt håller ekonomiutbildningar för främst produktionspersonal. Som Controller har du din tillhörighet i ekonomiorganisationen i Building Sverige.


Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av att arbeta som controller. Du har goda IT-kunskaper och van att arbeta i Excel. Erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av produktionsprojekt ser vi som meriterande.

Som person är du affärsinriktad, självständig och har en god analytisk förmåga. Vidare är du strukturerad, bra på att kommunicera och trivs med att samarbeta med andra. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.


Vi erbjuder
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Dessa är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Kom och väx!
Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med ett personligt brev du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2019-07-31. Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Therese Nilsson, 0761-08 05 19
 
Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner:
Jonas;Jonas Andersson;Andersson
jonas.a.andersson@ncc.seAnsök nu

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Controller Building Väst

Annonser

; ;