Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Bolagsjurist

NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service och kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn. Vi är ca 5 300 medarbetare i Norden, med projekt som bland annat Roslagsbanan i Stockholm, Västlänken i Göteborg, Järnvägssträckan Venjar-Eidsvoll, Norge och Sandoytunneln på Färöarna.

Affärsområdet Infrastructure stöttas juridiskt av en enhet med nio jurister, varav sex är placerade i Solna, två i Oslo och en i Köpenhamn. Vi har varierande erfarenheter och expertisområden, och samtliga arbetar självständigt med ett förhållningssätt som präglas av en stark lagkänsla. Erfarenhetsutbytet inom enheten bidrar till utveckling och en bra sammanhållning i gruppen.


Dina nya utmaningar


Tjänsten som bolagsjurist på NCC Infrastructure erbjuder en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Som projektstöd inom entreprenadområdet arbetar du nära verksamheten och våra projekt, med frågor inom entreprenadjuridik, offentlig upphandling och tvister, men även affärsetiska utredningar och frågor som berör GDPR. 

Du arbetar både med bolagsjurister inom som mellan våra affärsområden och vi är totalt ca 20 juristkollegor inom NCC i Sverige. Juristenheten ansvarar även för att skapa och hålla i utbildningar och seminarium inom juridik och kontraktshantering för kollegor inom NCC och bidrar aktivt som en viktig del i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet inom bolaget.

Dina erfarenheter och egenskaper


Vi söker dig med juristutbildning som har 3-5 års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete i ett större företag eller på advokatbyrå, främst med entreprenadrätt, offentlig upphandling och kommersiella avtal. Notarietjänstgöring är meriterande. Eftersom vi är ett nordiskt bolag krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i affärsprocesserna. Du har förmågan till att bistå med rådgivning som är effektiv och så till vida kort, koncis och praktiskt användbar.

Ytterligare information


Tjänsten är placerad på NCC:s nya kontor i Järvastaden i Stockholm och resor förekommer i tjänsten. Rapportering sker till chefsjuristen på Infrastructure.

Kom och väx! 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsjurist Jessica Hellner på telefon +46765215178 eller via mejl till jessica.hellner@ncc.se. Sista ansökningsdag för att söka tjänsten är den 9 augusti, urval och intervjuer kommer påbörjas först i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan! 

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.Ansök nu

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Bolagsjurist

Annonser

; ;