Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?

 

Avdelning Bostad Stockholm söker flera Arbetsledare som vill vara en del av vårt härliga gäng och som är redo att ta nästa steg. Vi, från vårt håll, bidrar med ett riktigt spännande bostadsprojekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.  

 

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Almandinen i Tyresö, Inverness i Danderyd, Parkliv i Täby Park och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,4 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt. Du arbetar tillsammans med en proaktiv säljorganisation, specialister inom inköp, kalkyl, projekteringsledning, VDC och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

 

Rollen som Arbetsledare

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med platschef ansvarar du för produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

 

Din Profil

Du som söker har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbetsledande position inom bygg. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten har placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

 

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna vår HR Business Partner Maria Flink maria.flink@ncc.se. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Annonser

; ;