Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

Arbetsledare Anläggning

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Därför värnar vi alltid lite extra om våra värdeord som är Tillit, Ärlighet, Respekt och Framåtanda.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten i Mariestad med omnejd. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Är Du den vi söker?

Här är dina nya utmaningar 
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du den dagliga verksamheten och driver projekten framåt. Det är du som arbetsledare som följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare genomför du löpande skydds- och miljöronder och du är en viktig informationsbärare till medarbetare, UE, leverantörer och kunder.

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du vara modig nog att tänka nytt och kunna leda ditt team med delaktighet och engagemang som ledord. Vi söker dig som trivs som arbetsledare och gärna vill fortsätta i den rollen. Att du står upp för våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och leder utifrån dessa är självklart.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 

Minst tre års erfarenhet av arbetsledning inom entreprenadbranschen från bana, väg, vatten och avlopp eller betongproduktion. Du har en byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå, YH-utbildning eller högskola, alternativt arbetat som yrkesarbetare eller maskinförare tidigare. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare. Ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda där säkerhet står i fokus är en förutsättning för detta. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placeringsort i Mariestad. Kontakta gärna Projektchef Tobias Häggholm på 070-274 88 92 om du vill veta mer!

Ansökan
Registrera din ansökan och ladda upp din CV samt ett personligt brev nedan senast den 5 augusti.

 

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare och samarbetspartners.

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Arbetsledare Anläggning

; ;