Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
NCC

Arbetsledare Anläggning

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Är du vår nya arbetsledare?

Här är dina nya utmaningar 
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Projekten kan vara markarbeten för VA, kontorshus, industribyggnader, vägar, gator, broar och bostadsområden.

Det här förväntar vi oss av dig 
För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, modig nog att tänka nytt och tycka om att leda. Vi söker dig som trivs som arbetsledare och gärna vill fortsätta i den rollen.
Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team att utveckla verksamheten tillsammans med. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
- Minst tre års erfarenhet av arbetsledning inom entreprenadbranschen.
- Byggteknisk utbildning på gymnasienivå, YH-utbildning eller högskola, alternativt arbetat som yrkesarbetare eller maskinförare.
- God organisations- och planeringsförmåga

Ytterligare information: 
Anställningsform är heltid med placering i Uddevalla och med resor till arbetsplatser främst inom Bohuslän och Trestadsområdet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Gunilla Glännå, Rekrytering, på telefon 073-343 41 22 alternativt Robert Angmyr, produktionschef, på telefon 070-558 27 56. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2017-12-20.

Välkommen att registrera din ansökan!

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid – beyond construction.

 Ansök nu

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Liknande jobb Arbetsledare Anläggning

; ;