Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
NCC

Affärschef

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer? Besitter du också en gedigen kunskap inom byggproduktion och branschen i stort? 

Vår avdelning Building Väst är söker just nu efter dig som vill axla rollen som vår nya Affärschef för området Bohuslän och Trestad (Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan). Du kommer att tillhöra en marknadsgrupp med ytterligare fyra affärschefer och projektutvecklare. Du ingår i avdelningsledningen och rapporterar till avdelningschefen.   


Rollen hos oss
I din roll som Affärschef erbjuds du en unik position, i vilken du får möjlighet att fokusera på att skapa lönsamma affärer samt aktivt bidra till att utveckla NCC på marknaden. Konkret innebär det ansvar för att skapa- och övergripande koordinera affären från början till slut, där byggandet av långsiktiga relationer med beslutsfattare är lika angelägna arbetsuppgifter som att säkerställa kvalitén i den interna rapporteringen. 

Tillsammans med övriga affärschefer och det är ni som individer, och i grupp, som formar förutsättningarna för vår framtida projektverksamhet i Västsverige. 


Ditt fokus ligger inom följande tre områden: 

Sälj/marknad/kund 
Du ansvarar för orderingång, kundrelationer och för att marknadsaktiviteter planeras och genomförs på ett strukturerat och långsiktigt sätt tillsammans med övriga affärschefer. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende hos beslutsfattare och att du proaktivt driver försäljningsarbetet genom att bevaka marknaden och göra bra affärer. Du har god kännedom om NCC:s värderingar och agerar efter dessa för att främja en god synergi av att vara ett stort företag. 

Ledningsarbete Du tar en aktiv roll i ledningsgruppen för avdelningen och arbetar målinriktat för att förstärka NCC:s position som en ledande aktör i Västsverige. Du vågar utmana etablerade lösningar och driver affärsutvecklingen framtå med nya perspektiv. 

Ledarskap Vi söker dig som har mycket goda ledaregenskaper och förmåga att genom tydligt och inspirerande agerande få kollegor och medarbetare att växa och gå mot gemensamma affärs- och projektmål. Med ditt ledarskap skapar du effektiva nätverk och samarbeten tillsammans med övriga kollegor i organisationen. 


Dina erfarenheter
Du har byggteknisk utbildning samt flera års branscherfarenhet i ledande befattningar. Du är van att arbeta strategiskt och resultatinriktat med försäljning samt av att leda stora projekt från idé till slutskede. Förhandlingskompetens med ett kommersiellt fokus liksom kunskaper i entreprenadjuridik och branschspecifika normer och regelverk ser vi som självklar, liksom ditt genuina intresse för hållbarhet och omvärldsbevakning. 


Dina egenskaper
Du är driven och resultatorienterad i ditt arbete och trivs med att övergripande leda projekt och entusiasmera dina kollegor och medarbetare. Din goda analytiska förmåga och kundorienterade synsätt hjälper dig att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du ser fördelen med att utbyta erfarenheter och kunskaper med dina kollegor i avdelningen och har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Du är en person som ser möjligheter där andra ser problem. Vi ser också att du har en god planeringsförmåga och en uthållighet, där du följer upp det dagliga arbetet på ett strukturerat och konsekvent sätt.   


Ytterligare information 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid i avdelning Building Väst med huvudsaklig placering på NCC:s kontor i Uddevalla. B-körkort är ett krav 


Vi erbjuder 
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på projekt och arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

https://www.youtube.com/watch?v=WH47qxW7M94 


Kontaktuppgifter  
Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Avdelningschef Henrik Bergman, tel. 0735–366290. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på tel. 0790–787939. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 26:e december. 

Varmt välkommen med din ansökan! Ansök nu

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC »

Annonser

; ;