Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Nacka kommun

Erfaren bygglovhandläggare till bygglovenheten!

Bygglovenheten säkrar att byggandet i Nacka sker på ett rättsäkert och tillförlitligt sätt som ligger i linje med kommunens vision om öppenhet och mångfald.
Enheten ansvarar för frågor som rör bygglov, bygganmälan, obligatorisk ventilationskontroll och hissar. I nära samarbete med stadsbyggnadsservice inom kommunens kontaktcenter ger enheten råd och information inom byggområdet till Nackabor och de som bygger i Nacka. Bygglovenheten ansvarar också för stadsbyggnadsutmärkelsen där Nacka kommun lyfter fram goda exempel på bra stadsbyggnad.

Vi bygger stad och söker dig som kan, vill och vågar vara med och driva stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Antar du utmaningen? Stadsutvecklingsprocessen ansvarar för att utveckla och värna livsmiljön i Nacka genom att verka för bra bebyggelse, goda kommunikationer och en hälsosam miljö. Som medarbetare inom områdena planering, exploatering, bygglov, lantmäteri och miljö arbetar du med att förverkliga våra visioner nu och för framtida generationer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en driven och strukturerad bygglovhandläggare med ett stort intresse för byggnation. I Nacka står kunden i fokus och din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation är central. Det är viktigt att du har god organisationsförmåga, är systematisk och kommer till avslut, samtidigt som du tar ansvar för helheten och trivs med teamarbete. För att hålla en hög kvalité i arbetet är omvärldsbevakning, kompetensutveckling och deltagande i planprojekt självklara delar. I och med att Nacka bygger stad, kommer gestaltningsfrågor att få ett större utrymme.

Kvalifikationer 
Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av bygglovshandläggning och känner dig trygg inom handläggning och myndighetsutövning. Du har relevant utbildning och kunskaper om plan- och bygglagen, miljöbalken och Boverkets byggregler. Att du gillar ett högt tempo och att du har en förmåga att hantera flera saker samtidigt, är en förutsättning för att lyckas och trivas i rollen. Körkort är ett krav då platsbesök är en del av arbetet.

Vi erbjuder dig
På bygglovenheten är vi ett inkluderande gäng med högt till tak och stor respekt för varandra. Vi har olika högskolebakgrund med allt från bland annat arkitekter till ingenjörer och samhällsplanerare. Hos oss får du möjlighet till flextid, distansarbete och en individuell utvecklingsplan.

Kontaktpersoner
Maria Melcher,
 Bygglovchef, 070 431 99 35
Ramin Shab Afrooz, facklig representant för Sveriges ingenjörer, 08-718 93 88

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök gärna därför redan idag, sista ansökningsdag är den 26 december 2017.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Antal lediga befattningar

1

Land

Sverige

Referensnummer

2017/607

Kontakt

  • Maria Melcher, 087189935

Facklig företrädare

  • Shab Afrooz Ramin,Sveriges Ingenjörer, 087188826

Publicerat

2017-12-05

Sista ansökningsdag

2017-12-26

 Ansök nu

Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun »

Liknande jobb Erfaren bygglovhandläggare till bygglovenheten!

; ;