Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Mercuri Urval

Affärschef till Blekinge

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklas personer med funktionsnedsättning och man lyckas mycket bra beroende på att man är bra på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se


Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt och distrikt Blekinge söker nu en affärschef med placering i Karlskrona.

Som affärschef är du direkt underställd distriktschefen och till din hjälp har du 6 st. direktrapporterande linjechefer och en organisation bestående av ca 200 medarbetare, som utför olika typer av tjänster. Du ansvarar för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som affärschef är du en säljande, trygg ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du får ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter. En prioriterad arbetsuppgift är att arbeta med utvecklingen av dina underställda ledare.

Vi söker dig som har mångårig framgångsrik erfarenhet av att leda ledare samt högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av tjänstebranschen är mycket meriterande. Erfarenhet av försäljning och utveckling av kunder med goda resultat och erfarenhet av kompetens- och personalplanering samt goda ekonomikunskaper förutsätts.

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är även strategisk och har ett operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 31 oktober 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12535). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78. Våra fackliga kontakter är; Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04 och Ilona Szöcs , Unionen, direkt 0470-358 24


www.samhall.se

Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval »

Liknande jobb Affärschef till Blekinge

Veckans jobb

Partner

Annonser

Nyheter från Ledarna

Har du en innovativ chef? Dags att nominera till Chefgalan

2017-10-13

På Chefgalan 2018 utses Sveriges bästa chefer i sju kategorier, bland annat Årets Innovativa Ledare ...

Annika Elias: Olikhet är en resurs

2017-10-12

De allra flesta verksamheter hävdar att man rekryterar medarbetare och chefer strikt på kompetens. N ...

Därför varar ärlighet längst i rekryteringen

2017-10-11

Det sägs att ärlighet varar längst. Det gäller även i rekryteringssammanhang. I veckans avsnitt av @ ...

Treårigt avtal klart för staten

2017-10-04

...

Panos Emporio är framgångssagan från Grekland

2017-10-04

Modehuset Panos Emporios grundare Panos Papadopoulos kom till Sverige på 1970-talet som politisk fly ...

Alla nyheter »
Fler nyheter från ledarna
Visa alla
; ;