Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Linköpings kommun

Verksamhetschefer till Leanlink Äldreomsorg

Om Leanlink


Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med konkurrensutsatt verksamhet inom områdena stöd, omsorg, IT, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. 

Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på www.leanlink.se

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier.

Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg och driver vårdboende, servicehus och hemtjänst i hela kommunen.

Vi är nu inne i ett expansivt skede, där vår verksamhet utökas med nya uppdrag. Vi behöver därför förstärka med ytterligare verksamhetschefer. För att möta framtidens äldreomsorg arbetar vi aktivt med utveckling av kvalitet, organisation och nya arbetssätt där kreativitet och framåttänk är i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef arbetar du med att leda och utveckla verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kollegor i ledningsgruppen och dina medarbetare har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som stöd i verksamheten finns samordnare samt resurser inom bland annat verksamhetsutveckling, HR och ekonomi.

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg är du välkommen att söka till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av verksamhetsområdet. Vi vill även att du har kunskap om lagar och författningar inom äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Du bör ha minst två års chefserfarenhet. Körkort är ett krav.

Som person är det viktigt att du har egenskaper såsom självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är drivande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska även ha god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt.

Intervjuer kommer att ske löpande. 

Information om tjänsten


Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Antal lediga befattningar: 2
Ref. nr: 223

Om Linköpings kommun


I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. 

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:
linkoping.se

Kontaktpersoner

Camilla Scharff

Affärsområdeschef

013-262646

Teresa Svensson

Bitr affärsområdeschef

013-263508

Maria Svensson

Bitr affärsområdeschef

013-205785

Mats Olsson

Facklig företrädare, Vision

013-206084

Therese Waller

Facklig företrädare, Kommunal

013-206485

 Ansök nu

Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun »
; ;