Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Länsförsäkringar

Skattejurist till Länsförsäkringar AB

 

Till Länsförsäkringar AB söker vi nu en driven, affärsorienterad och koordinerande skattejurist som söker utmaningar i försäkrings- och bankverksamhet. Hos oss kan du vänta dig en spännande resa fylld av möjligheter, utveckling samt komplexa och väldigt stimulerande arbetsuppgifter. Skatteteamet är en stark sammansvetsad grupp som kännetecknas av mycket god kompetens, enormt engagemang och framåtanda och därtill har vi väldigt roligt ihop. Vill du vara med på en fantastiskt utvecklande och spännande resa? Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och är villig att ta ett stort ansvar!


Om jobbet

Vi söker dig med fokus på generella inkomstskatterättsliga frågor utifrån ett bolagsperspektiv. Du kommer att bistå med din skatterättsliga kompetens i de internt löpande skattefrågorna gentemot såväl försäkrings- som bankverksamheten.

 

Därutöver är det din uppgift att koordinera olika interna projekt inom avdelningen samt gentemot övriga verksamheten.

Vårt kontor finns på Gärdet i Stockholm.

 

Utbildning och erfarenhet

Du som söker har juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet från skatterelaterat arbete med inriktning på bolagsbeskattning. Erfarenhet av branschspecifika frågor för försäkrings- och bankverksamhet är särskilt meriterande.


Vem är du?

Du har en stark egen drivkraft och är resultatinriktad samt trivs med att koordinera och arbeta med olika parallella uppgifter och projekt. Du är duktig på att planera, organisera och strukturera ditt arbete. Du arbetar självständigt och tar ansvar men samarbetar gärna med andra och då arbetet är av både konsultativ och projektledande karaktär är du utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga och skapar goda relationer och engagemang.

 

Om oss
Skatteavdelningen tillhör Ekonomi & Finans på Länsförsäkringar AB och arbetar på uppdrag av CFO Group gentemot vd, koncernledningen, styrelser, affärsområden och stödenheter. Vi ansvarar för att centralt hantera Länsförsäkringar AB-koncernens skattefrågor vilket innefattar bland annat företagsbeskattning, mervärdesskatt och transfer pricing. Utöver skattechefen finns fem skattejurister med olika ansvarsområden.

 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

 

Mer information och ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Sharp Recruitment. Välkommen med din ansökan senast den 25 januari 2019. Ansökan och CV skickas till ron.cohen@sharprecruitment.se. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Ron Cohen på + 46 73 518 51 88.

Vi svarar också gärna på dina frågor    

                                                                     

  • Anna Hagdorn Skattechef, telefon 08-588 400 86
  • Ulrika Taylor kontaktombud FTF, telefon 08-588 404 25
  • Erika Berglund kontaktombud SACO, telefon 08-588 404 94

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Läs mer om oss https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

 

I denna rekrytering har Länsförsäkringar AB valt att arbeta med Sharp Recruitment. För mer information om Länsförsäkringar och/eller tjänsten kan du kontakta Ron Cohen på +46 73 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpandes, ansök redan därför idag.

 

Ansvarig rekryterare

Ron Cohen

ron.cohen@sharprecruitment.se

0735185188

 

 Ansök nu

 

 

 

Liknande jobb Skattejurist till Länsförsäkringar AB

Veckans jobb

Annonser

; ;