Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Kornboden

Förbättringsledare - Örnsköldsvik

Kunden är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik och kompletta utrustningar med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

 

Kunden behöver förstärka sitt team och vi söker därför en Förbättringsledare till deras anläggning i Örnsköldsvik.

 

 

Beskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva förbättringsprojekt i syfte att effektivisera processer, rutiner och arbetssätt i kundens produktion. Effektiviseringarna kan bestå av såväl kvalitetsförbättringar eller effektiviseringar med syfte att optimera tid och/eller kostnader. Du har ingen egen personal som rapporterar direkt till dig utan nyttjar dig av de expertresurser som finns inom olika befattningar i organisationen. Arbetet bedrivs i projektform där du ansvarar för analys av behov och håller i genomförandet av de aktiviteter som krävs för att nå målet. Kunden arbetar enligt lean-koncept.  Du rapporterar till kundens produktionschef.

 

 

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av att arbeta inom lean alternativt har utbildning inom området och du har flera års erfarenhet från industriell tillverkning. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska eftersom kommunikation är en viktig del av rollen. Du har även insikt och förståelse för förbättringsarbete ur ett lönsamhetsperspektiv.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos kunden. Du är en positiv och kommunikativ person som ger ett pålitligt intryck i din kontakt med andra samt har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang kring det du brinner för. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och får saker att hända.

 

 

Anställningsform:
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

 

 

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan med CV och personligt brev skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-08-20. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-68 96 04

ann.n@kornboden.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden »

Liknande jobb Förbättringsledare - Örnsköldsvik

Veckans jobb

Annonser

; ;