Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
JP Infonet

Jurist med kunskap om miljörätt, fastighetsrätt och plan- och bygglagstiftning, Stockholm

Nu behöver vi förstärka vår mark och miljögrupp med ännu en jurist. Vill du analysera och informera om juridik? Är du duktig på att hitta det viktiga i ett stort informationsflöde? Då kan du vara den vi söker.

Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt företag med starkt fokus på våra användares behov av juridisk information. Vi gör juridiken tillgänglig för kvalificerade yrkesverksamma i bland annat kommuner, domstolar och andra myndigheter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en möjlighet att fördjupa dig i miljörätt och fastighetsrätt, inklusive plan- och bygglagstiftning. Din uppgift är att noggrant bevaka utvecklingen inom de här områdena och informera våra användare om hur händelseutvecklingen påverkar dem. Du ingår i vår stora redaktion med ämnesinriktade jurister. Du uppdaterar våra djuplodande juridiska informationstjänster genom att sammanfatta och förklara händelseutvecklingen på ett initierat och lättillgängligt sätt. Det gör du bland annat genom att skriva sammanfattningar och analyser. Du samarbetar också med våra externa författare.

Din profil

Vi söker dig som är jurist och har ett stort intresse för både samhällsfrågor och affärsutveckling. Du behöver ha kunskaper i – eller ett stort intresse för – miljörätt och fastighetsrätt. Du behöver också vara en mycket duktig skribent.

För att passa in i rollen som jurist och redaktör hos oss behöver du också vara:

självgående och effektiv,

kreativ och driftig,

noggrann och mån om en hög kvalitet samt

utåtriktad och positiv.

Vilka är vi?

JP Infonet AB är en av landets största förmedlare av juridisk information. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationstjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag finns företaget i Gamla Stan i Stockholm, i Karlstad och i centrala Helsingborg. Tillsammans är vi drygt 80 anställda varav nästan hälften är jurister. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi kommer att dra igång rekryteringen så fort vi får in intressanta sökande

Ansök

Vi tar emot ansökan via e-post: 

eva.lillie@jpinfonet.se

 

Omfattning: Heltid, med 6 mån provanställning

Arbetsplats: Stockholm

Ansök senast: Den 29 november 2018

 

Kontaktperson

Eva Lillie

Redaktionschef

eva.lillie@jpinfonet.se

 

 

 

Liknande jobb Jurist med kunskap om miljörätt, fastighetsrätt och plan- och bygglagstiftning, Stockholm

Veckans jobb

Annonser

; ;