Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
JM

REDOVISNINGSEKONOM JM@HOME AB

Inom dotterbolaget JM@Home AB söker vi nu en redovisningsekonom som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och som kan bidra med sin expertis inom ekonomi med främsta fokus på redovisning initialt. Är du en person som på ett självständigt och professionellt sätt vill bidra med säkerställandet av att vi har effektiva och lätthanterliga processer samt trivs med att förvalta ekonomin, med allt från ax till limpa? Då kan just du vara den vi söker!
 
Om tjänsten   

JM@Home AB består av cirka 30 medarbetare idag. I denna roll ansvarar du självständigt för redovisningen i företaget. Du kommer att ha löpande kontakt med övriga ekonomifunktioner som tillhör JM AB för utväxling och utbyte. Vedertagna rutiner som JM i stort arbetar efter kommer även ligga till grund i denna tjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer i stort att innehålla:
 
• Löpande redovisning inkluderat leverantörsfakturaprocessen och kundfakturaprocessen 
• Upprätta kvartals – och årsbokslut samt årsredovisning - och koncernrapportering 
• Moms och skattehantering inkluderat deklarationer  
• Säkerställa att samtliga affärstransaktioner har komplett bokföringsunderlag 
• Vara drivande och ta ansvar för prognosarbetet.  
 
Med tanke på att JM@Home AB är ett relativt nystartat bolag med målsättning att växa kan denna roll komma att anpassas på sikt.   
 
Din profil  

Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande. Du har minst 3 års praktisk erfarenhet av att arbeta med redovisning, där du arbetat med allt från månads – till årsbokslut. Vidare har du arbetat med leverantörs – och kundreskontra i tidigare roll och är mycket trygg i detta. Du har en generellt god datorvana och hanterar Office paketet utan problem. Dina språkliga kunskaper är utmärkta i svenska och du hanterar engelska väl. Det är starkt meriterande om du är van att arbeta i en verksamhet som hanterat betaltjänster och står under Finansinspektionens tillsyn.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser starka fördelar i att du är en analytisk person med god strukturell förmåga. Du är stark i din kommunikativa förmåga och säkerställer genom olika stakeholders att ha den information som du behöver tillgå för att kunna leverera förstklassig kvalité genomgående. Vidare har du fallenhet för att proaktivt se förbättringspotential och har ett eget driv att vilja utvecklas och utveckla din roll i en framåtsträvande anda.
 
Vi erbjuder  
 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
 
Kontakt  
 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat fina kontor i Solna. Vi vill uppmärksamma dig på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 8 april, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! 
 
Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Niklas Dahlstedt på niklas.dahlstedt@jm.se eller på 08-7821909.
 
Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.  
 
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.   
 
Välkommen att skriva din historia med oss! 
Ansök nu

 

 

Liknande jobb REDOVISNINGSEKONOM JM@HOME AB

Annonser

; ;