Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
JM

PROJEKTLEDARE KOMMUNIKATION TILL STOCKHOLM FÖRVÄRV

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vill du vara med och bidra till att göra JM välkänt som långsiktig och pålitlig samhällsbyggare? Är du en driven projektledare med erfarenhet av muntlig och skriftlig kommunikation? Då vill vi att du söker tjänsten som Projektledare Kommunikation hos oss. Du kommer att tillhöra affärsenheten JM Bostad Stockholm och avdelningen Stockholm Förvärv, men även stötta vår koncernstab Marknadskommunikation. Placeringen är på vårt huvudkontor i Solna.  

 

ARBETSBESKRIVNING  

Du ansvarar för samordning av avdelningens kommunikation gentemot våra samhällskontakter. Detta i nära samverkan med koncernstab Marknadskommunikation, som i sin tur ansvarar för den övergripande kommunikationen i organisationen. Arbetet omfattar till viss del strategisk planering, men i huvudsak är detta en operativ roll.  

 

Förutom planering, organisation, genomförande och utvärdering av kommunikationsinsatser, så ska du kartlägga, sammanställa och tillgängliggöra den omfattande sakkunskap som finns inom gruppen. Du ska också kunna omvandla informationen till effektfull kommunikation i JMs kommunikationskanaler.  

 

Du bistår vid anbudsarbete, där du har ansvar för sammanställning och paketering av material, tar fram aktuella och relevanta referensobjekt, ser till att innehåll och budskap överensstämmer med JMs policy och riktlinjer i övrigt. Ett prioriterat fokusområde är bl.a. JMs Hållbarhetsarbete vid framtagandet av referensobjekt. Din uppgift är därför att kontinuerligt identifiera, sammanställa och se till att JM-information, erfarenheter och utveckling inom området finns tillgänglig och uppdaterad. Materialet är viktigt för gruppens affärs- och projektutvecklingsarbete.  

 

I rollen ingår bland annat att:  

 • Bidra till att göra JM välkänt som en långsiktig och pålitlig bostads- och stadsutvecklare för att främja nya förvärv  
 • Bygga JMs varumärke bland kommuner och andra markägare  
 • Bidra till att utveckla avdelningens interna och externa kommunikation
 • Kommunikation i JMs digitala kanaler  
 • Samordna och delta vid olika evenemang och aktiviteter där våra samhällskontakter finns  
 • Säkerställa att material följer JMs grafiska profil samt att text överensstämmer med vår tonalitet

DIN BAKGRUND  

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektledning och administration samt ett stort intresse för kommunikation inom bygg- och fastighetsbranschen och vana av att hantera samhällskontakter. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller motsvarande och goda kunskaper av muntlig och skriftligt kommunikation med god språkkänsla. Vidare har du öga för grafisk form och vana av att arbeta med grafisk design, bildhantering och webbpublicering i exempelvis Indesign eller Photoshop. Kunskaper i epi-server är meriterande.

 

Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann, drivande och ansvarstagande. Du har en god samarbetsvilja och en förmåga att påverka och entusiasmera andra. Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

JM ERBJUDER  

Ett ansvarsfullt och flexibelt arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

ANSÖKAN  

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-specialist Nicklas Vuong på tfn 08-782 12 29.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM »

Liknande jobb PROJEKTLEDARE KOMMUNIKATION TILL STOCKHOLM FÖRVÄRV

Veckans jobb

Partner

Annonser

Nyheter från Ledarna

Har du en innovativ chef? Dags att nominera till Chefgalan

2017-10-13

På Chefgalan 2018 utses Sveriges bästa chefer i sju kategorier, bland annat Årets Innovativa Ledare ...

Annika Elias: Olikhet är en resurs

2017-10-12

De allra flesta verksamheter hävdar att man rekryterar medarbetare och chefer strikt på kompetens. N ...

Därför varar ärlighet längst i rekryteringen

2017-10-11

Det sägs att ärlighet varar längst. Det gäller även i rekryteringssammanhang. I veckans avsnitt av @ ...

Treårigt avtal klart för staten

2017-10-04

...

Panos Emporio är framgångssagan från Grekland

2017-10-04

Modehuset Panos Emporios grundare Panos Papadopoulos kom till Sverige på 1970-talet som politisk fly ...

Alla nyheter »
Fler nyheter från ledarna
Visa alla
; ;