Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
JM

ERFAREN PROJEKTERINGSLEDARE TILL JM ENTREPRENAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Tjänsten    

 

Vi söker en erfaren Projekteringsledare som vill vara med och projektera ett stort kontorsprojekt i centrala Stockholm på ca 20 000 BTA. Tjänsten är på heltid tillsvidare med önskad start i augusti 2018. I rollen ansvarar du för projekteringsprocessen vilket innebär att du tar fram system- och bygghandlingar. Du leder projekteringen mot uppställda mål för projektet, såväl ekonomiskt som tidsmässigt. Som Projekteringsledare ingår du i teknik-, kalkyl- och inköps-avdelningen för regionerna Bostad och Kommersiellt och du rapporterar till Teknikchef och Projektchef.   

 

Bakgrund och kvalifikationer   

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och har ett stort driv, god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta både med helheten och detaljerna och värnar om ett gott slutresultat i din leverans!   

 

Vi söker dig som brinner för projekt och vill vara näravande i verksamheten. Du beskriver dig som en engagerad och noggrann lagspelare med ett tydligt mål i sikte. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet inom produktion. Du har arbetat minst 3 år med projekteringsledning eller projektledning i byggbranschen och har erfarenhet från stora projekt över 250 MSEK. Det är meriterande om du arbetat med ledning av installationsarbete, miljökvalificering av byggnader och ekonomisk uppföljning. I övrigt talar och skriver du svenska obehindrat.   

 

Om oss   

 

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- och anläggningsentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Stockholm samt Uppsala, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2-3 miljarder kronor och har ca 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.jm-entreprenad.se     

Mer information och ansökan     

 

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-partner Katarina Sjölander på tel. 08 782 88 12, eller mail katarina.sjolander@jm.se.    

 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.    

 

Varmt välkommen med din ansökan!    

 

Ansök nu

Liknande jobb ERFAREN PROJEKTERINGSLEDARE TILL JM ENTREPRENAD

; ;