Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
JM

ENTREPRENADINGENJÖR

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

 

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren entreprenadingenjör till vår bostadsproduktion i Göteborg. På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en entreprenadingenjör med tidigare erfarenhet i rollen. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Här kommer du att arbeta tätt tillsammans med en av regionens arbetschefer och samarbeta med platschefer, arbetsledare och regioninköpare. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Ekonomi och prognosarbete

- Samordning av prognosarbetet 

- Regleringar och uppföljningar av beställningar

- Ekonomiska utredningar i samråd med platschef och arbetschef  

 

Inköp och logistik

- Förfrågningar, anbudsutvärderingar och beställningar 

- Logistik kopplat till inköp och tidplan, leveransvolymer och arbetsplatslogistik

- Inköpsplaner med samordning av tidplaner och leveransplaner

 

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet från rollen som entreprenadingenjör. Du har en akademisk examen, ingenjörsutbildning eller motsvarande. Vi bedömer även att annan utbildningsbakgrund i kombination med relevant arbetserfarenhet är intresse. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att stötta platsledning under löpande produktion med uppföljning av ekonomi. För att bli lyckosam i rollen är du strukturerad och har en god administrativ förmåga, du är affärsmässig och van att hantera underentreprenörer och förhandlingar. Du har kunskap inom entreprenadjuridik och inköp. Som person är du social, självständig och har ett starkt eget driv. 

 

 

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar för du ska kunna känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

 

Kontakt

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Hans Ringamark, epost: hans.ringmark@jm.se

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR

Annonser

; ;