Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
JM

DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM@Home AB är ett dotterbolag till JM AB som levererar förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar. För oss på JM är boendets trygghet lika viktig som en hållbar fastighet. JM byggda bostadsrättföreningar har därför förmånen att erbjudas kompetent teknisk och ekonomisk förvaltning av oss på JM@Home. Vi har även möjlighet att erbjuda boendetjänster till våra kunder. Vi finns helt enkelt för att hjälpa till med allt från tidskrävande uppgifter till enklare administration, beroende på kundens behov och önskemål.    

Till JM@Home AB söker vi nu en drifttekniker som kommer att arbeta med den dagliga driften via befintliga system samt med tillsyn, skötsel och underhåll. Har du flerårig erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av oss på JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt! 


Om tjänsten  

JM@Home AB består av cirka 30 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning är 12 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Vidare kommer du att leda entreprenörer och hantverkare vid behov. Som drifttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att: 

- Utföra tillsyn på våra fastigheter vad gäller energi, skötsel, underhåll i bostadsrättsföreningar, VVS, Kylteknik, el, brandfunktioner samt styr och regler 
- Driftoptimera och övervaka driftlarm 
- Utföra kontroller och utredning samt dokumentera dessa på ett yrkesmässigt sätt 
- Genomföra felsökning, reparation av värme och ventilationsanläggningar 
- Ansvara för att lagar och myndighetskrav efterlevs  
- Hämta, utföra och återrapportera arbetsorders i handdator 
- Ansvara för materialinköp samt framtagning av faktureringsunderlag. 

Som drifttekniker kommer du även vara ett stöd gentemot fastighetsteknikerna i tekniska frågor.  


Din profil  

Vi söker dig med en yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet från motsvarande tjänst och är väl bevandrad inom områdena. Tidigare erfarenhet av arbetsorder via mobiltelefon samt god kunskap om styr och övervakningssystem är ett krav. Vidare hanterar du svenska språket obehindrat och är trygg i att kommunicera på engelska vid behov. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från Heta arbeten, Bas P och Bas U samt erfarenhet från Incit Xpand fastighetssystem. Du innehar B körkort.  

Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioritering - och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.  


Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  


Kontakt  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer att utgå från vårt kontor i Globen och du arbetar på södra sidan av stan. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 11 augusti, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!  

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Patrik Linno på patrik.linno@jm.se eller på 08-7821858

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.     

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.   

Välkommen att skriva din historia med oss! 
Ansök nu

 

 

Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM »

Liknande jobb DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB

Annonser

; ;