Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
IVY Talents

Engagerad, analytisk och social Produktspecialist till UC:s Kreditinformation

Söker du efter en betydelsefull och stimulerande roll på ett spännande bolag som befinner sig på en utveckling- och moderniseringsresa? UC har ett starkt varumärke på marknaden och du kan känna dig stolt över att vara en del av ett företag som drivs av höga ambitioner och erbjuder en arbetsplats att trivas på där många väljer att stanna länge. Välkommen till en varierad tjänst där du arbetar i ett team av andra produktspecialister och erbjuds en omväxlande vardag med blandade arbetsuppgifter! 

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Östersund. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner. Läs mer på www.uc.se .

Om rollen:
Som produktspecialist i vår beslutsstödgrupp är du tillsammans med dina kollegor en specialist på leverans av våra kreditupplysningar och en expert på innehållet av UC:s tjänster inom området. Din primära arbetsuppgift är att delta i olika kund- och utvecklingsprojekt med syfte att utveckla UC:s tjänster. Detta innebär att du kommer att arbeta nära våra säljare för att hjälpa våra kunder med kreditprocessen, bygga upp regelverk tillsammans med våra kunder samt hjälpa till med deras automatiserade processer för kreditgivning. Du kommer således ha kontinuerlig kontakt med kunder och arbeta med att förändra, förbättra och utveckla nya regelverk. Ditt arbete i olika projekt kommer att blandas med ansvar för den dagliga förvaltningen på avdelningen samt ansvar för kund- och marknadsmaterial. Det är därför viktigt att du är en prestigelös person som trivs med varierat arbete och vill kombinera din analytiska förmåga med kommunikation och administration. 

I din roll kommer du även ge support till säljavdelningen och delta på kundbesök, demonstrera vår produkt, arbeta med kravställning och test i våra pågående projekt och även hantera ärenden som kommer in under dagen till vår 2nd Line supportfunktion.

Passande profil:

 • Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, meriterande men inget krav, och några års arbetslivserfarenhet efter din examen – detta är inte ditt första jobb i karriären
 • Har du ingen akademisk examen tror vi att du arbetat på bank eller inom finanssektorn i minst 5 år samt besitter en gedigen erfarenhet och förståelse för kreditgivning 
 • En personlig mognad och du är redo att axla en specialistroll med många kontaktytor
 • Erfarenhet av privat- eller företagsrådgivning är fördelaktigt 
 • Ditt intresse är genuint för denna tjänst och du ser denna roll som en långsiktig utmaning

Vidare ser vi att du är en noggrann person, du är analytisk men växlar gärna mellan mer och mindre komplexa arbetsuppgifter samt trivs med variationen där emellan. Du är social och värdesätter goda kundrelationer likväl som en god stämning bland dina kollegor och vill vara en del av vår goda gruppdynamik. Vi ser även att du är en problemlösare kapabel till att ta egna initiativ och givetvis är hög servicenivå samt flexibilitet en självklarhet för dig.

Praktisk information
Placering: UC:s härliga moderna lokaler vid Marievik/Liljeholmen
Omfattning: Heltid
Start: Omgående/ efter överenskommelse 
Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flextid
Anställningsform: Tillsvidareanställning där du blir direkt anställd av UC med 6 månaders prövotid
Ersättning: Fast månadslön + övriga förmåner

I den här rekryteringsprocessen samarbetar UC med Ivy Talents. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Julia Olsson på julia.olsson@ivytalents.se alternativt 070-759 76 66. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och hålla intervjuer löpande. Vi hoppas därför att du visar ditt intresse för tjänsten redan idag för att inte missa chansen! Vi ser fram emot att lära känna just dig!

 Ansök nu

Liknande jobb Engagerad, analytisk och social Produktspecialist till UC:s Kreditinformation

; ;