Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
IUNO

Jurist till IUNO

Vi expanderar och söker därför jurister till vårt kontor i Stockholm. Fortsätter du när andra stannar? Vill du vara med att ändra det konventionella tänkandet i juridikbranschen? Då är du kanske vår nya jurist!
  

Få massor av utmaningar
Vi söker en begåvad och engagerad jurist som brinner för affärsjuridik till vårt Stockholmskontor. Från dag ett blir du en del av vårt specialiserade team inom Trade & Aviation eller Corporate & Commercial. Du får massor av kundkontakt vilket bidrar till att göra vardagen spännande och utmanande. Du blir en del av ett team där varje enskild person är viktig. Du kommer att arbeta med varierade juridiska uppgifter där du kommer att lösa komplexa problem och arbeta nära kunderna.


Lite om dig
Du har en juristexamen, exempelvis från en affärsjuridisk byrå. Du drivs av att hitta lösningar och leverera de bästa resultaten och är bekväm med att ta ansvar. Du har en god känsla för ordning och är bra på att ha en överblick över ditt arbete samt hantera många parallella projekt. Som person är du effektiv, energisk och flexibel. Eftersom mycket av vårt arbete är internationellt är det viktigt att du är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå.


Lite om IUNO
IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Danmark och i utlandet.

IUNO har kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Det kommer att sitta i Stockholm.

Våra kunder uppskattar vår personliga och informella stil. Du kan lära känna oss bättre på 
www.iuno.law och som @iuno på LinkedIn och Twitter.


Så här ansöker du
Tryck på "Sök jobbet" till höger för att ansöka om jobbet som jurist.
Alla fält med * måste fyllas i innan du kan skicka ansökan. Du kommer att få ett kvitto via e-post när ansökan är mottagen.

Har du frågor om tjänsten kan du ringa till 
Aage eller Anna.

Vi ser fram emot att träffa dig! 

Ansök nu 

 

 

Liknande jobb Jurist till IUNO

Annonser

; ;