Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
ISSY Personal och Rekrytering

Arbetsledare till ScandInvent AB och Stengruppen

Det här jobbet passar dig som är en erfaren arbetsledare och kan såväl svenska som arabiska. Både vad gäller språk och kultur. Du kommer att ha nytta av en bra förståelse för båda kulturerna eftersom Mälardalens främsta sten-hantverkare som arbetar hos oss kommer från det vi idag kallar Mellanöstern. 
Dina arbetsuppgifter blir att sköta den dagliga planeringen. Se till att det finns rätt resurser, hålla leveranstider och säkerställa en hög kvalitet på arbetet varje dag. Du kommer också att få bygga upp ett team som har en gränsöverskridande arbetskultur. 
Företaget har marknadens mest flexibla och moderna maskinpark. En förutsättning för att kunna leverera med hög kvalitet i rätt tid, något som kunderna verkligen uppskattar. Nöjda kunder köper mer och företaget växer snabbt. Att anställa dig är ett led i att vässa det mångkulturella teamet och bli ännu mer proffsiga.

Din profil

För att passa för det här jobbet behöver du ha naturliga ledaregenskaper, älska att jobba och utveckla människor. Du förstår varje individs behov och drivkrafter och vet vad som skapar ett bra team.

Utbildning och erfarenhet

Du har efter grundskolan ytterligare en utbildning som du gått antingen i Sverige eller i ditt hemland. En gymnasieutbildning är meriterande. Din bakgrund inom arbetslivet är från industrin, bygg, montering eller liknande. Har du erfarenhet från mekanisk bearbetning eller hantverk är det en fördel.

Om företaget

Företaget startade år 2002 med att tillverka och leverera stenbearbetningsmaskiner. Tillväxten har varit kraftig och idag är företaget även Mälardalens största stenbänksleverantör. 
Framgången ligger i att ha utvecklat en flexibel produktion och skapat ett nätverk av logistik och installation vilket lett till marknadens snabbaste leveranstider. 
Sedan 2012 används varumärket Stengruppen för marknadsföring och försäljning av köksbänkar i sten

Lön

Marknadsmässig

Anställningsform

Tillsvidare

Övrigt

Anställningsort, Ödhumlagatan 10, 723 55 Västerås

Kontakt

Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB.
Kontakta Evangelos Voglis tel: 021-44 00 821, 0708–398226, för mer information. Ansökan senast den 15:e juni 2018 med ett CV och Personligt Brev (PB) via: http://www.issypersonal.se/

Kontaktperson(er)

Evangelos Voglis

021-44 00 821

voglis@issypersonal.se  

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publiceringsdatum

2018-05-15

 Ansök nu

Liknande jobb Arbetsledare till ScandInvent AB och Stengruppen

; ;