Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
HR Commitment

Driven förhandlare och rådgivare till Växjö-regionen!

Har du din kärnkompetens inom förhandling med inriktning mot det arbetsrättsliga området? Är du intresserad av frågor inom arbetsmarknad, HR och kompetensförsörjning? Vill du arbeta på moderna arbetsgivarorganisationer som representerar två av Sveriges viktigaste branscher?

Då kan den här rollen vara något för dig - varmt välkommen med din ansökan!

 
Rollen som Förhandlare och rådgivare

Som förhandlare och rådgivare kommer du att utgå ifrån vårt regionala kontor i Växjö med ansvar för alla våra medlemmar som verkar inom ett distrikt som inkluderar Kronobergs län. Du kommer i huvudsak att arbeta med att stötta våra medlemmar med:
·       rådgivning och förhandlingar inom det arbetsrättsliga området
·       rådgivning inom HR-nära frågor såsom lön och kompetensförsörjning
·       hålla i avtals- och arbetsrättsliga utbildningar


Din bakgrund

För att känna dig trygg i din roll, trivas och lyckas med arbetsuppgifterna tror vi att du har stor vana av arbete inom förhandling med goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal. Kanske arbetar du redan idag inom HR-professionen eller är jurist med inriktning mot arbetsrätt. Det är en stor fördel om du har relevant akademisk utbildning gärna inom juridik och/eller HR samt bakgrund från tillverkande industri.


Din personlighet

Du har en trygg och positiv personlighet som präglas av gott självledarskap och god samarbetsförmåga. Du är en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Då din roll innefattar kontakt med våra medlemmar är du också en person som har god servicekänsla och kommunikationsförmåga.


Vårt erbjudande 

Vi erbjuder en roll med stor frihet och flexibilitet med fokus på självledarskap. Du har ditt kontor i Svenskt Näringslivs attraktiva lokaler i Växjö. Arbetsuppgifterna är omväxlande i en stimulerande och utvecklande miljö. Du blir en del av ett team med kompetenta, engagerade och stöttande kollegor som finns runtom i Sverige där vi tillsammans verkar för att lösa våra medlemsföretags utmaningar. Vi erbjuder attraktiva förmåner inom friskvård och sjukvårdsförsäkring. 


Om företaget 

Trä- och Möbelföretagen, TMF, är arbetsgivar- och branschorganisation för hela den träförädlande industrin och möbelindustrin i Sverige, och företräder ca 750 medlemsföretag med över 30 000 medarbetare. 
Grafiska Företagen är arbetsgivar- och branschorganisation för den grafiska branschen och organiserar tryckerier och förpackningstillverkare. Grafiska Företagen företräder ca 400 medlemsföretag som sysselsätter ca 12 000 personer.
TMF och Grafiska Företagen är två av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv. Läs mer på https://www.grafiska.se https://www.tmf.se


Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att söka tjänsten enkelt på www.hrcommitment.se. 
Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Har Du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Bönnestig på 070-925 39 91 eller par.bonnestig@hrcommitement.seAnsök nu


 

Liknande jobb Driven förhandlare och rådgivare till Växjö-regionen!

Annonser

; ;