Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
HR Commitment

Auktorisationskoordinator till Säker Vatten!

Vill du arbeta med ett samhällsviktigt uppdrag inom en medlemsstyrd verksamhet som bidrar till människors livskvalitet? Trivs du i en roll som kräver struktur, noggrannhet och servicekänsla? Är du en person som uppskattar en ansvarfull arbetsgivare och ett tight team som ställer upp för varandra?

 

Då kan rollen som Auktorisationskoordinator på Säker Vatten AB vara något för dig!

 

Om rollen

Säker Vatten är en medlemsägd organisation som har till uppgift att skapa ekonomiska, miljömässiga och socialt hållbara VVS- installationer. Det görs genom att utbilda, auktorisera och kontrollera företagen inom VVS-branschen. Rollen som auktorisations koordinator ger dig möjligheten att komma i kontakt med och stötta blivande auktoriserade företag med sina ansökningar av auktorisation- och branschlegitimation.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Handläggning av auktorisation- och branschlegitimationsansökningar

- Stötta våra auktoriserade företag och svara på frågor gällande deras ansökningar

- Medverka i olika typer av utvecklingsprojekt

 

Du kommer att ingå i ett team om tretton kompetenta, engagerade och sammansvetsade kollegor här i centrala Stockholm.

 

Din bakgrund

Vi anser att din personlighet är viktigast av allt. Samtidigt tror vi att du kommer att trivas bäst om du har tidigare erfarenhet inom serviceyrken som kräver ordning- och kvalitetsmedvetenhet. Vi tror att du har vanan av att hantera samtal som kräver servicekänsla med trygghet, pedagogik och affärsmässighet i Fokus. Det är mycket viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

 

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och kommunikativ person som har en god samarbetsförmåga. Din personlighet speglas av trygghet, professionalism och lösningsorientering. Viktigt att du är stresstålig och har en god prioriteringsförmåga.

 

Vårt erbjudande

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans med engagerade och stöttande kollegor bestående av totalt tretton personer. Vi erbjuder flexibla arbetstider i trivsamma lokaler i centrala Stockholm.

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se (http://www.hrcommitment.se) Sök gärna tjänsten omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Säker Vatten AB och kandidaten.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10 eller Saga Ahlgren på +46 (0)70-003 03 07.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Liknande jobb Auktorisationskoordinator till Säker Vatten!

Annonser

; ;