Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrå

Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrå söker advokat/delägare och biträdande jurister

Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrås verksamhet är inriktad på svensk och internationell affärsjuridik, tvistelösning, konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner samt privat förmögenhetsjuridik (private wealth services), läs gärna vidare på www.ghclaw.se. Till hösten flyttar vi till nya lokaler vid Nybrokajen, Hovslagargatan 5B, Blasieholmen, och vi välkomnar nu nya medarbetare.

 

Advokat/delägare

Vi söker advokat med affärsjuridisk inriktning som nu är intresserad av att ta steget till delägarskap. Vi kan erbjuda ett juniort delägarskap med goda utvecklingsmöjligheter och rimliga ekonomiska åtaganden för den som vill kombinera ett stort intresse för affärsjuridik med entreprenörskap. Vi är även öppna för diskussioner med advokat som redan är delägare men som vill söka sig vidare.

 

Välkommen att anmäla ditt intresse till mikael.holst@ghclaw.se så snart som möjligt och senast den 2018-05-31. Om du har frågor, kontakta gärna advokat Mikael Holst antingen per mail eller telefon 08-409 160 08.

 

Biträdande jurister

Vi söker med omgående tillträde två biträdande jurister. Till den ena tjänsten, trainee, söker vi dig som har kort tid kvar på din juristutbildning eller som är nyutexaminerad. Till den andra tjänsten ser vi gärna att du är tingsmeriterad eller har arbetat i ett par år som jurist. Viktiga personliga egenskaper är en god analytisk förmåga, noggrannhet samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Vi värdesätter en stark servicekänsla och en bra social förmåga. Utöver goda juridiska kunskaper är det en fördel om du har kunskaper inom företagsekonomi samt ett intresse för affärer i största allmänhet.

 

Välkommen med din ansökan med CV till liselotte.axelsson@ghclaw.se. Vi kallar till intervjuer löpande så ansökningar bör skickas in snarast möjligt. Om du har frågor om tjänsterna, kontakta gärna advokat Liselotte Axelsson i första hand per mail.

 

Ansök nu

 

Liknande jobb Gunnard Holst Cederlöv Advokatbyrå söker advokat/delägare och biträdande jurister

; ;